foto: Instagram @liva.spurava
"Māmiņu klubs" sezonu iesāks ar divām jaunām vadītājām
Bērni
2022. gada 1. janvāris, 15:06

"Māmiņu klubs" sezonu iesāks ar divām jaunām vadītājām

Jauns.lv

Ilggadējam TV raidījumam "Māmiņu klubs" jaunajā sezonā būs divas jaunas vadītājas - influencere Kristīne Beitika un geštaltterapeite Līva Spurava. Savukārt Rūta Dvinska, kuru šajā televīzijas raidījumā varēja vērot pēdējos divus gadus, šo raidījumu vairs nevadīs.

"Man nav ne jausmas, kur dzīve ved, bet es saku "jā" iespējām, par kurām pozitīvi ietrīcas sirds! Nu tad mēs ar Elizabeti pošamies, lai jau pavisam drīz parādītos TV ekrānos ik svētdienas rītu. Šī ir tā darba vieta, kur bēbīšus laipni uzņem un pat pielāgojas viss kolektīvs! Vai nav lieliski?

Vēl līdz galam grūti aptvert visu, kas notiek, kas jāapgūst un cik jāatlaiž no "vecās dzīves" jaunajā mammas lomā. Reizēm šķiet, ka jautājumu ir vairāk nekā atbilžu, tāpēc ar prieku un lielu interesi stājos "Māmiņu klubā", lai atbildes uz aktuālajiem jautājumiem meklētu jau kopā un vēl lielākā pulkā," sociālajā vietnē "Instagram" raksta Beitika.

Jaunumus "Instagram" paziņojusi arī Līva Spurava. "Esmu entuziasma pilna jums stāstīt, vadīt diskusijas, uzzināt, jautāt ekspertiem, lai radītu vietu, kur katrs vecāks varētu smelties resursus ne tikai bērnu audzināšanas jautājumos, bet arī domājot par sevi pašu, savu emocionālo labsajūtu un, protams, arī par pāru un ģimenes attiecībām!  Tiekamies jau 16.janvārī," raksta Spurava.

Tikmēr līdzšinējā vadītāja Rūta Dvinska publicējusi atvadu ierakstu, kurā pateicas "Māmiņu klubs" komandai un norāda, ka no televīzijas ekrāniem viņa nebūt neatvadās. "Patiesībā mēs turpmāk redzēsimies biežāk. Kur un kad, tas gan, lai līdz Jaunajam gadam vēl paliek mazs noslēpums ," raksta Dvinska.