Stila jaunumi
2021. gada 22. decembris, 10:44

Hercogiene Ketrīna koši sarkanā adītā jakā ļoti atgādinājusi princesi Diānu

Jauns.lv

Hercogiene Ketrīna nofilmēta svētku koncerta "Together at Christmas" reklāmas video rullītī. Kadrā viņa redzama adītā jakā, kas ieturēta Ziemassvētku un Jaungada sezonas galvenajā krāsā - sarkanā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Man ir liels prieks, ka vadīšu pārraidi šeit,” esot Vestminsteras abatijā, sacīja hercogiene Ketrīna. Viņa bija ģērbusies zīmola “Miu Miu” darinātā sarkanā adītā jakā ar baltām rozītēm un baltu apkakli. Ļoti līdzīgā apģērbā savulaik manīta arī Velsas princese. Lēdija Diāna ne reizi vien sabiedrībā redzēta koši sarkanā džemperī ar baltām aitiņām. Tā autori bija britu dizaineri Džoanna Osborna un Sallija Mjūra. Arī viņas džemperim bija baltā apkaklīte, tāpat kā hercogienes Ketrīnas izvēlētajam apģērbam. Princeses Diānas džemperis savulaik iepaticies daudziem.

“Mirdz kā Ziemassvētku eglīte”, “Mūsu skaistule, apbrīnojams, cik lieliska”, “Ketrīna ir brīnišķīga jebkurā apģērbā”, “Sarkanā krāsa viņai piestāv, uzreiz kļuva spilgtāka!”, “Ar nepacietību gaidu koncertu, tas patiešām būts pats spilgtākais svētku piedzīvojums” – raksta hercogienes Ketrīnas fani.

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem, ko tagad mantojusi Ketrīna

Princeses Diānas saderināšanās gredzens ar safīru un briljantiem.

gallery icon
38

Princese Diāna un karaliene Elizabete II

Princese Diāna un karaliene Elizabete II.

gallery icon
19

Kembridžas hercogiene Ketrīna pirmo reizi uzliek princeses Diānas mīļāko kroni

Uz pieņemšanu Bekingemas pilī hercogiene Ketrīna bija izvēlējusies matos iespraust diadēmu; un tā bija tikai trešā reize viņas augstajā statusā. ...

gallery icon
4

Diānas diadēma ar pērlēm un briljantiem

Diadēma ar pērlēm un briljantiem.

gallery icon
18