foto: Publicitātes foto
Kadrs no "And Just Like That..."
Kadrs no "And Just Like That..."
Dzīvesstils
2021. gada 14. decembrī, 07:41

Lieliskais vīrietis nav miris. Viņš ir aizbēdzis ar savu treneri

Jauns.lv

Ar ģeniālu reklāmas triku nākusi klajā slavenā velotrenažieru firma "Peloton", kuras reputācija pamatīgi cietusi pēc kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājuma parādīšanās uz ekrāniem.

Lieliskais vīrietis nav miris. Viņš ir aizbēdzis a...

Jaunais seriāls "And Just Like That..." , kas kļuva par turpinājumu 90. gadu beigās un 2000. gadu sākumā ļoti populārajam seriālam “Sekss un lielpilsēta”, jau pirmajā sērijā pamatīgi apbēdināja šīs lentes fanus: negaidīti nomira viens no galvenajiem varoņiem - Lieliskais vīrietis. Tāds sižeta pavērsiens bija šoks ne tikai skatītājiem, bet arī kompānijai "Peloton": pēc sižeta, tieši uz šī zīmola velotrenažiera trenējās Lieliskais vīrietis, kad viņu skāra nāvējošs infarkts.

Joki paliek joki, taču šī epizode radīja nopietnas sekas firmas "Peloton" biznesam: jau 9. decembrī, kad tika demonstrētas pirmās divas seriāla sērijas, tās akcijas samazinājās par 11 procentiem.

Taču uzņēmums nolēma rīkoties. Publiskots reklāmas video, kurā redzams, ka misters Bigs nav miris no sirdslēkmes, bet ir dzīvs un vesels, turklāt bauda jaunu dzīvi kopā ar skaisto Allegru, ka ir viņa velotrenažieru instruktore. Tieši uz treneri Allegru puspajokam bija greizsirdīga Kerija šā seriāla pirmajā sērijā.

Reklāmā teikts, ka trenažieru nodarbības “stiprina sirds muskuļus un samazina sirds slimību risku. Viņš ir dzīvs."

Lieliskā vīrieša lomā ir Kriss Nots, savukārt Allegra ir reāla "Peloton" instruktore Džesa Kinga, kura Allegras lomā filmējusies arī seriālā. Videoreklāmas režisors ir Raiens Reinoldss.

Lieliskais vīrietis - seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots uz ekrāna un reālajā dzīvē

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta"

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta".