Attiecības
2021. gada 19. oktobris, 12:40

Mariju Naumovu vīrs bildinājis desmitajā dienā pēc iepazīšanās

Jauns.lv

Populārā dziedātāja Marija Naumova 2006. gadā salaulājās ar uzņēmēju Raiti Bullītu - interesanti, ka kopš bildinājuma bija pagājis gads, bet pats bildinājums sekojis jau otrajā nedēļā pēc iepazīšanās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abu satikšanās reizē Raitis licis lietā intrigu - samānījies, ka nekad nav dzirdējis par Mariju, bet jau pirmajā randiņā tomēr atzinies, ka lasījis ne vienu vien viņas interviju. Desmitajā abu pazīšanās dienā Bullīts sagaidījis dziedātāju lidostā atlidojam no Parīzes, lai aizvestu viņu uz Jaunpils pili un bildinātu.

Marijas Naumova valdzina albuma "Uz ilūziju tilta" atvēršanas svētkos

2016. gada 22. novembrī prezentēts dziedātājas Marijas Naumovas jaunais veikums – albums "Uz ilūziju tilta"

gallery icon
55

"Mūs pārģērba tajās senajās drēbēs, pils numuriņā bija rožlapiņas un senā mūzika. Teikšu godīgi - es esmu naiva meitene un pat tad, kad viņš mani bildināja, es nesapratu, ko viņš man prasa, jo es to nebiju gaidījusi. Uzreiz nesapratu," otrdienas vakarā viesojoties “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas,” stāsta Naumova, atklājot, ka daudz nedomājot teikusi jāvārdu. Par to, kāpēc lēmusi par labu šim priekšlikumam, Marija atklāja, ka viss noticis ļoti viegli un dabiski.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Raitis Bullīts un Marija Naumova-Bullīta pirms pieciem gadiem.

"Es satiku cilvēku, kuru likās, ka pazīstu jau sen," komentēja dziedātāja.

Marija Naumova Ķīnā

Skanīgās balss īpašniece Marija Naumova kopā ar Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātri atgriezusies no kultūras izstādes "Zīda ceļš", kas norisinājās ...

gallery icon
17