foto: Pixabay.com
Pilnmēness visā spožumā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 18.10. līdz 24.10.
Cita pasaule
2021. gada 18. oktobris, 09:39

Pilnmēness visā spožumā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 18.10. līdz 24.10.

Jauns.lv

Šī nedēļa būs visai nervoza un prasīs daudz pacietības, jo aizritēs pilna mēness zīmē (pilnmēness gaidāms tieši nedēļas vidū - trešdien, 20. oktobrī, pl. 17.59). Uzzini, kas vēl tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Izvairies no skarbas vārdu pārmaiņas. Centies izprast savu partneri, pirms nosodi viņa rīcību. Iespējams, būsi pat vīlies, jo uzskatīsi, ka tavs ieguldījums nav pietiekami novērtēts, tāpēc vari kļūt uzstājīgs, kareivīgs, taču neapmierinātību un nesaskaņas tas novērst nepalīdzēs. Apstākļi nebūs piemēroti aktīvai rīcībai. Ja jūti, ka sāc “uzvilkties”, atvēli laiku nelielam atelpas brīdim.

VĒRSIS

Alkdams pēc saskarsmes, kļūsi neizvēlīgs un pieņemsi jebkādus uzmanības apliecinājumus. Tomēr, lai cik spīdošas tev liktos pārdomu rezultātā iegūtās atklāsmes, tās ne vienmēr izpelnīsies apkārtējo atsaucību. Brīžiem vari sajusties viens savā pārliecībā un uzskatos, ar ko nebūs viegli samierināties. Pirms sāc sevi aizstāvēt, pārliecinies, ka tev ir taisnība. Ticis pie vārda, neskopojies ar paskaidrojumiem.

DVĪŅI

Lai kaut ko panāktu vai iegūtu, būs jāiegulda darbs, enerģija, turklāt jādara tas pietiekami pārdomāti un mērķtiecīgi, lai izvairītos no zaudējumiem un vilšanās. Veltīgi būs cerēt, ka problēmas atrisinās citi vai tās izzudīs pašas no sevis, iedomātais maz saskanēs ar reālo. Izvēlies uzticamu cilvēku sabiedrību, un tev nebūs jāraizējas par savu reputāciju.

VĒZIS

Savās aktivitātēs esi precīzs, punktuāls un noteikts. Tomēr virzība pa karjeras kāpnēm un cita veida progress nenotiks tik raiti, kā gribētos. Saņemtie piedāvājumi neatbildīs tavām vēlmēm, tie nepiedāvās izaugsmes iespējas, neveicinās profesionālo augšupeju. Vairāk laika atvēli izklaidei un aktīvai atpūtai ar draugiem, kas labprāt dalīsies pieredzē un zināšanās, būs dāsni. Taču dažkārt tev būs grūti izprast viņu rīcības motīvus.

LAUVA

Lielu plānu īstenošanu apgrūtinās neprasme izvēlēties apstākļiem un savām spējām piemērotu taktiku. Dzirdot sev adresētu kritiku, neiekarsti strīdā, vispārīgus izteikumus neuztver personīgi. Ja citus kritizē, tad arī paša trūkumus uzskaiti un atzīsti kļūdas. Tā tiks apmierināta gan tava godkāre un patmīlība, gan materiālās intereses.

JAUNAVA

Pārgalvīgus, ambiciozus plānus neieceri, koncentrējies uz nelieliem, ātri paveicamiem uzdevumiem. Nestrādā līdz spēku izsīkumam, tam var būt negatīvas sekas. Jo pilnīgāk sevi kontrolēsi, jo lielākas būs izredzes saglabāt to noskaņojumu, kas nepieciešams, lai varētu pilnvērtīgi strādāt un komunicēt. Turpmākās dienas piemērotas lietišķu jautājumu risināšanai neformālā gaisotnē.

SVARI

No tavas rīcības būs atkarīga harmonija attiecībās. Pacenties dienas gaitā sakrājušās negācijas neizgāzt uz tuviniekiem, neliec viņiem justies vainīgiem – neapdomīgi izteicieni var izraisīt nopietnas nesaskaņas. Kontrolē emocijas un vēlmes. Vēlāk tavas domas un darbi galvenokārt būs saistīti ar nākotni. Iespējams, ne pirmo reizi secināsi, cik svarīgi neatlikt uz citu dienu to, kas jāizdara uzreiz.

SKORPIONS

Var pasliktināties attiecības ar tuvākajiem radiem, kolēģiem, kaimiņiem. Nepūlies saprast, kāpēc kaut kas notiek tieši tā un ne citādi. Risinot strīdus, neieslīgsti detaļās, pacelies pāri sīkiem aizvainojumiem, pievērs uzmanību būtiskajam. Nepārdzīvo par to, kas ar laiku tik un tā tiks aizmirsts. Jo mazāk laika pārdomām tev būs, jo vieglāk pārvarēsi uztraukumu par to, ka kaut kas varētu neizdoties.

STRĒLNIEKS

Sajukumu ierastajā dzīves ritmā var radīt laikus neizpildīti vai aplam saplānoti darbi. Lai izvairītos no vilšanās, neuzticies skaistiem solījumiem, neaizraujies ar pirmo ideju, kas iešaujas prātā, labi apsver savas rīcības lietderību un tikai tad rīkojies. Uzklausi draugu, tuvinieku domas un padomus. Tava klātbūtne un priekšlikumi veicinās saprašanos.

MEŽĀZIS

Nevarēsi tikt skaidrībā ar sevi, savām izjūtām. Ne visiem būs saprotama tava rīcība, tavi ierosinājumi tiks apstrīdēti, uzradīsies konkurenti, skauģi. Neapdomīga, nesavaldīga rīcība var novest pie atkārtotas kļūdīšanās. Liec lietā intuīciju, un tu atradīsi izeju no sarežģītas situācijas. Runā par to, kas tevi satrauc, aizstāvi savus principus.

ŪDENSVĪRS

Plānojot savas aktivitātes, esi tālredzīgs, lai gadījumā, ja noiet greizi plāns A, rezervē būtu plāns B. Tas palīdzēs saglabāt pašpārliecinātību, būs mazāk iespēju apjukt situācijā, kurā nepieciešama ātra, izlēmīga rīcība. Kamēr spēles noteikumi ir tev labvēlīgi, nežēlo enerģiju attiecību sakārtošanai. Šajā jomā no tevis tiek gaidīta aktīva nostāja un konkrētība. Iemīļotā vēlmes neuztver kā brīvības ierobežojumu.

ZIVIS

Biznesa un lietišķo jautājumu risināšana veiksies labāk. Atliks visu mierīgi, bezkaislīgi izvērtēt, un lietas nostāsies savās vietās. Vari sākt kādu jaunu radošu mākslas projektu. Būs vieglāk atsijāt svarīgo no mazsvarīgā, sadalīt spēkus un līdzekļus tā, lai gūtu pēc iespējas lielāku labumu. Vēlāk priekšplānā var izvirzīties notiekošais ģimenē.

 

Tēmas