Bērni
2021. gada 12. oktobris, 14:25

Viņa ar vīru nekad nelieto kontracepciju, ir divpadsmitā bērna gaidībās, bet vēlētos vēl sešus

Jauns.lv

36 gadus vecā Veronika Merita no Ņujorkas nekad nelieto kontracepciju veselības problēmu dēļ. Šobrīd viņa ir sava divpadsmitā bērna gaidībās, turklāt vēlētos vēl sešus.

Grūtniecība ar pirmo bērniņu Veronikai iestājās 14 gadu vecumā, kad viņa mācījās 9. klasē. Pirmdzimtajai Viktorijai tagad ir jau 21 gads.

Piecus gadus vēlāk kopā ar vīru Veronika sagaidīja savu otro bērniņu.

Diemžēl pirmā laulība izjuka, un Veronika iestūrēja laulības ostā otrreiz. Ar otro vīru viņa kļuva par māti vēl 9 bērniem, bet nu abi gaida abu kopējo - desmito bērniņu.

Iepriekš intervijā "The Sun" Veronika norādīja, ka viņa un viņas vīrs nekad nelieto kontracepciju veselības problēmu dēļ. "Man ir nieru slimība, pagājušajā gadā zaudēju nieri. Es nedrīkstu lietot kontracepciju."

Veronika šī gada sākumā piedzīvoja spontāno abortu un nebija pārliecināta, vai viņas ķermenis ir fiziski spējīgs iznēsāt vēl vienu bērnu, bet drīz vien atklāja, ka ir atkal stāvoklī. "Es gribētu vēl sešus," atzīst Veronika.

Veronikai ir gandrīz 100 000 sekotāju sociālajā vietnē "TikTok", bet 32 000 "Instagram", kur viņa dalās ierakstos par savu dzīvi ar 11 bērniem.

Veronika, kura pati savulaik palika stāvoklī, būdama pusaudze, tagad saviem bērniem aizliedz doties uz randiņiem līdz 18 gadu vecumam. "Es nedomāju, ka bērniem vajadzētu nodarboties ar seksu," norāda Veronika, vienlaikus piebilstot, ka būt mātei ir skaisti.