Bērni
2021. gada 8. jūnijs, 14:59

Kādu summu izmaksāja Meganas un Harija otrā bērna nākšana pasaulē?

Jauns.lv

Šā gada 4. jūnijā Megana Mārkla un princis Harijs otro reizi kļuva par vecākiem. Priecīgo vēsti viņi visai pasaulei paziņoja tikai divas dienas vēlāk. Saseksas hercogi kļuvuši par vecākiem meitai, kurai devuši vārdu Lilibeta “Lilī” Diāna. Lilibeta bija vārds, kurā sevi agrā bērnībā dēvēja pati nākamā karaliene Elizabete II, jo nespēja savu pilno vārdu vēl izrunāt.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Kad Saseksas hercogiene Megana bija pēdējos grūtniecības mēnešos, anonīmi informācijas avoti vēstīja, ka topošā māmiņa it kā vēloties bērnu laist pasaulē mājdzemdībās. Taču mazā pieteikusies pirms laika un situācija nedaudz mainījusies. Prinča Harija dzīvesbiedre nogādāta Santabarbaras kotedžas privātklīnikā, kas atrodas pavisam netālu no pāra savrupmājas Montesito.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Zināms, ka šo slimnīcu dibinājušas tikai sievietes. Šī informācija varētu ļoti patikt Meganai, jo viņa jau sen iestājas par daiļā dzimuma pārstāvju tiesībām un brīvību. Turklāt tieši šeit piedzima arī Harija un Meganas draugu aktiera Orlando Blūma un dziedātājas Keitijas Perijas meita Deizija. Abas ģimenes vieno tuva draudzība, un, iespējams, ka tieši viņi Saseksas hercogiem ieteikuši Santabarbaras kotedžas slimnīcu.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Zināms, ka dabiskas dzemdības šajā elitārajā klīnikā izmaksā ap 15 tūkstošiem ASV dolāru. Ķeizargrieziens topošajiem vecākiem maksā tieši divas reizes dārgāk, informē izdevums “Daily Mail”.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Žurnālisti norādījuši, ka pēc izskata šī klīnika vairāk līdzinās viesnīcai vai bagātnieku villai, nevis dzemdību namam. Ēka celta spāņu koloniālajā stilā. Katrā numurā ir vairākas gultas, šūpuļkrēsls, burbuļvanna (lai atvieglotu kontrakciju sāpes), internets, televizors, dators un āra terase ar skaistu skatu. Šeit topošā māmiņa var nospiest pogu un pat pasūtīt sev ēdienu.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25