foto: unsplash.com
Pavasaris nāks ar jaunu enerģiju - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.03. līdz 21.03.
Cita pasaule
2021. gada 15. marts, 11:17

Pavasaris nāks ar jaunu enerģiju - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.03. līdz 21.03.

Jauns.lv

Jau šo sestdien, 20. martā, beigsies astronomiskā ziema un sāksies pavasaris. Uzzini, kādas jaunas vēsmas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Lietām būs sava attīstība neatkarīgi no tavām vēlmēm un vajadzībām. Dažas sakritības vai nejaušības liks aizdomāties, kāpēc kaut kas notiek tieši tā un ne citādi un kāpēc tieši ar tevi. Sajūtas teiks priekšā vienu, loģika – pavisam ko citu. Uzticētos darbus veic bez steigas. Darbojies čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas. Jauno darba nedēļu sāc ar kādu skaistu apņemšanos.

VĒRSIS

Būs vieglāk mobilizēties un tikt galā ar nepatīkamiem pienākumiem. Šaubas par kopīgu plānu veiksmīgu iznākumu var radīt domstarpības lietišķajās attiecībās. Ja līdz šim uzskatīji, ka nekas nav vienkāršāk, kā izlemt un rīkoties, tad nu itin bieži pieķersi sevi šaubāmies un meklējam dažādas atrunas. Apvaldi dedzību, neiedomājies diktēt savus noteikumus vai kontrolēt citu rīcību, attiecībām par labu tas nenāks.

DVĪŅI

Uz lielu līdzcilvēku atsaucību tuvākajās dienās nepaļaujies. Aktivitāti izrādīs vienīgi tie, kas raduši citus pamācīt un audzināt. Viņu kritika būs nesaudzīga, toties patiesa. Gandarījuma un atzinīgu vārdu trūkums darbā var kļūt par iemeslu neapmierinātībai un bažām par nākotni. Jutīsies nenovērtēts, pietrūks motivācijas pārvarēt grūtības. Savu mērķu sasniegšanai izvēlies labi pārdomātas un drošas metodes.

VĒZIS

Uzklausi līdzcilvēku viedokļus, taču rīkojies pēc sava prāta. Apstākļi būs labvēlīgi tam, lai iepazītos, atrastu kopīgu valodu un izveidotu noturīgas attiecības ar cilvēkiem, kuru personība tevi neatstāj vienaldzīgu. Būs grūti rast produktivitāti jaunu zināšanu apguvē un sevis pilnveidošanā. Uzdrošinies lauzt stereotipus, piekrīti kādam izaicinājumam.

LAUVA

Sev par lielu pārsteigumu palīdzību vai noderīgu padomu saņemsi no cilvēkiem, kuri iepriekš ar atsaucību neizcēlās. Esi saprātīgs, nepārspīlē ar dedzību, domā reāli! Liela atbildība un neskaitāmi pienākumi būs nopietns pārbaudījums tavai izturībai. Ja koncentrēsi uzmanību uz izvirzītā mērķa sasniegšanu un izvairīsies no liekām atkāpēm, ieguvumi gandarīs.

JAUNAVA

Mijiedarbība ar tuviniekiem būs veiksmīgāka, ja dosi priekšroku savaldībai un mērenībai. Tikai vēlāk atskārtīsi, kur esi kļūdījies, bet tad jau būs par vēlu kaut ko labot. No sarežģītām situācijām spēsi izķepuroties, pateicoties spējai pielāgoties un iedzimtai attapībai. Daudz laika var nākties pavadīt, risinot domstarpības ar laulāto draugu, tuviniekiem. Nesaskaņu iemesli pārsvarā būs sadzīviski.

SVARI

Sadzīvisku jautājumu risināšana neveiksies tik raiti, kā gribētos. Lai tiktu pie vēlamā rezultāta, būs vajadzīgi ne tikai praktiski attapīgi risinājumi, bet arī pacietība un noturība pret stresu. Katra atrisināta problēma būs vērtīga pieredze, kas savukārt būs lielisks ieguldījums tavas personības pilnveidē. Pārsteigt var kāds radinieks, atdodot parādu, kuru biji jau norakstījis zaudējumos.

SKORPIONS

Stingri seko līdzi tēriņiem, nepērc neko lieku. Esi piesardzīgs, ja tuvākajā laikā plāno veikt lielu pirkumu, ieguldīt naudu jaunā projektā vai uzņemties finansiālas saistības. Laika trūkuma dēļ tava rīcība var kļūt drudžaina, sasteigta, var pietrūkt objektīva situācijas redzējuma. Adekvāts savu spēju novērtējums palīdzēs izvairīties no nepamatotām ilūzijām un aplamiem risinājumiem.

STRĒLNIEKS

Saimniecisku jautājumu risināšana īpašas problēmas nesagādās, grūtāk būs uzturēt labas attiecības ar tuviniekiem, jo pietiks ar sīku aizrādījumu, lai tiktu aizskarta tava patmīlība. Nepūlies sevi aizstāvēt, tas var beigties ar strīdu. Drīzāk līdzēs cilvēkmīlestība. Būtisku lomu attiecībās var nospēlēt pozitīva personiska attieksme. Atturies no iedziļināšanās filozofiskos jautājumos.

MEŽĀZIS

Tiklīdz tev ir kaut viens arguments, lai celtos un ietu izraudzītajā virzienā, nevilcinies. Attīsti radošu pieeju lietām un procesiem, improvizē. Lai izdarītu izvēli, ar racionāliem apsvērumiem vien būs par maz, vajadzēs arī kādu irracionālu pamudinājumu, iekšējo sajūtu, nojautu, kas palīdz saprast, ko tu patiesībā vēlies. Turpmāk sargies no pārpūles, nenervozē, īpaši par lietām, kuras mainīt nav tavos spēkos.

ŪDENSVĪRS

Uzmanīgi ar tēriņiem! Skaiti un rēķini līdzi, ko vari atļauties, par ko tikai pasapņot. Vilinošas atlaides, akcijas un citi mārketinga paņēmieni būs nopietns pārbaudījums tavam praktiskumam. Pievērsies radošām lietām, mājokļa labiekārtošanai, taču neaizmirsti arī parūpēties par savu un tuvinieku veselību. Uzdrīksties būt citāds, neslēp savas simpātijas. Darbā iespējami aplami rīkojumi, kļūdaini risinājumi.

ZIVIS

Tuvākajās dienās tavā ceļā labāk netrāpīties tiem, kam nepatīk, ka viņus kritizē un atgādina par neizpildītiem solījumiem. Lai izvairītos no problēmām darbā, esi delikāts un taktisks attiecībās ar priekšniecību. Ģimene, radinieki būs tavs balsts, lai veiksmīgi tiktu galā ar problēmām. Viņu apsvērumi un konstruktīvā pieeja palīdzēs pārvarēt šaubas un izdarīt pareizu izvēli.