Cita pasaule
2021. gada 8. marts, 12:30

Būs patīkamas pārmaiņas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 8.03. līdz 14.03.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Neizplūsti tukšos spriedelējumos, tas nenāks par labu tavai reputācijai. Kad šaubies un nesaproti, kā rīkoties, paļaujies uz ģimenes un radinieku palīdzību. Brīvajos brīžos pievērsies sirdij tīkamām nodarbēm vienatnē vai kopā ar tuviniekiem. Atturies no iesaistīšanās svešu problēmu risināšanā, jo viegli vari nonākt vaininieka lomā.

VĒRSIS

Apsver iespēju iemācīties kaut ko jaunu, attīsti kādu no saviem talantiem. Pateicoties neatlaidībai un mērķtiecībai, gūsi labus panākumus tur, kur citiem nolaižas rokas. Vēlāk pievērs uzmanību jaunu attiecību veidošanai un esošo sakārtošanai. Pietiks ar mazu iedvesmas staru, lai rastos interesantas ieceres un idejas.

DVĪŅI

Rīkojies patstāvīgi, īpaši biznesā, par vietu zem saules cīnies enerģiski. Cik pats savas labklājības labā darīsi, tik arī iegūsi gan morāli, gan materiāli. Risini ar karjeru saistītus jautājumus, domā, kā tikt pie papildu ienākumiem, nospraud mērķus, uz kuriem tiekties. Strādā čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas.

VĒZIS

Tava darbošanās būs veiksmīgāka, ja respektēsi citu viedokli un ievērosi ētikas principus. Uzklausi draugus, viņu nolūks nebūs pamācīt, bet gan piebremzēt tavu dedzību un pasargāt no problēmām. Netraucē priekšniecību ar pretenzijām un ierosinājumiem, jo savas iniciatīvas dēļ pašam vien būs jācieš. Brīvos brīžus velti saviem vaļaspriekiem.

LAUVA

Tuvākās dienas piemērotas darbam ar sevi, iekšējās pasaules sakārtošanai, garīgo vērtību pārvērtēšanai. Jo nemanāmāka būs tava darbošanās, jo mazāk būs iespēju nonākt ļaužu valodās. Pat ja ieslīgsti dziļā neapmierinātībā ar sevi un dzīvi kopumā, nezaudē apņēmību, turpini cīņu ar saviem trūkumiem. Velti laiku fiziskām aktivitātēm – tās palīdzēs tikt vaļā no negatīvām emocijām.

JAUNAVA

Jaunu elpu var iegūt sevi izsmēlušas attiecības. Labākais līdzeklis pret strīdiem būs kompromiss. Nedusmojies par niekiem, esi iecietīgs pret citu kļūdām, jo arī tev ne vienmēr visu izdodas izdarīt perfekti. Iespējami aizraujoši notikumi, piedzīvojumi un iespaidi. Ātri atradīsi domubiedrus un draugus.

SVARI

Tu saņemsi palīdzību, ja vien vīzdegunīgi neatraidīsi tos, kas izrādīs vēlmi tevi atbalstīt. Brīžos, kad jārisina svarīgi jautājumi, nepieļauj, ka nepatika pret kādu traucē būs lietišķam un konstruktīvam. Liec lietā iegūtās zināšanas, esi taisnīgs. Finansiālās stabilitātes nodrošināšanai lieti noderēs iespējas, kuras piedāvā mūsdienu sakaru tehnoloģijas.

SKORPIONS

Seko līdzi visam jaunajam, meklē lietišķas sadarbības iespējas, tiecies ar cilvēkiem, kuru mērķi saskan ar tavējiem. Lai veiksmīgi īstenotu visu iecerēto, tev jābūt drošam, ka esi izvēlējies pareizo brīdi un tavā rīcībā ir pietiekami daudz līdzekļu izvirzītā mērķa sasniegšanai. Neaizraujies ar tukšu pļāpāšanu, māka uzklausīt un konstruktīvi rīkoties palīdzēs noturēties uz sapratnes takas.

STRĒLNIEKS

Nebūs viegli uzturēt stabilitāti attiecībās. Brīžiem tās būs vētrainas un nelīdzsvarotas, kad emocijas pierims – rāmas un apcerīgas. Baudi dažādību! Neļauj sīkiem aizvainojumiem sabojāt panākumu garšu. Laiks būs piemērots atpūtai, aktivitātēm ģimenes lokā. Ja rodas vēlēšanās ieviest pārmaiņas savā dzīvē, arī to droši vari darīt.

MEŽĀZIS

Attiecībās esi pieklājīgs, atturīgs, taču neradi iespaidu, ka esi bezjūtīgs. Cieni draugu arī tad, ja viņš domā citādi nekā tu. Jaunas vēsmas attiecībās liecinās par to, ka mainās ne tikai laikapstākļi, bet arī cilvēki. Saprašanās ar apkārtējiem būs labāka, ja nekritizēsi un nenosodīsi. Esi elastīgs, rēķinies ar cilvēku trūkumiem un vājībām. Ja rodas problēmas, risini tās uzreiz, nevis atliec uz vēlāku laiku.

ŪDENSVĪRS

Naudas lietās neesi lētticīgs. Iegādājies praktiskas, saimniecībā noderīgas lietas, nevis vienkārši ļaujies savu iegribu apmierināšanai. Mērķi, kurus sev biji formulējis, bet kurus īstenot bija grūti, turpmāk kļūs sasniedzamāki. Atliks tikai objektīvi novērtēt situāciju, izvēlēties rīcības plānu un ķerties pie ieceru realizēšanas.

ZIVIS

Viens nav karotājs - to atceries. Nedari visu vienatnē, izvēlies palīgus un sadali pienākumus. Nebaidies no neprognozējamām situācijām, uzdrošinies izaicināt likteni, riskē, tas atmaksāsies – tu iegūsi jaunus draugus, lielisku pieredzi un ticību sev.