foto: CAMERA PRESS/LNC / Andrew Kaye / Vida Press
Pārsteigums - pusgadu pēc piektā bērna dzimšanas aktiera Aleka Boldvina ģimenē jau arī sestā atvase
Aleks un Hilarija Boldvini.
Bērni
2021. gada 2. marts, 12:40

Pārsteigums - pusgadu pēc piektā bērna dzimšanas aktiera Aleka Boldvina ģimenē jau arī sestā atvase

Jauns.lv

Sestais bērns nācis pasaulē Holivudas zvaigznes Aleka Boldvina un viņa sievas Hilarijas ģimenē. Apsveikumi gan mijas ar neizpratni - pāra piektais bērns taču piedzima vien pirms sešiem mēnešiem, septembrī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hilarija sociālās saziņas tīklā "Instagram" ievietojusi vīra bildētu foto, kurā redzama viņa ar sešiem bērniem. Foto parakstā ir skaitlis 7 - interesanti, ka tieši tik bērnu Alekam tagad ir. Seši aug viņa kopdzīvē ar Hilariju, bet vēl viena atvase - meita Airlenda - dzimusi laulībā ar aktrisi Kimu Beisingeri.

Foto, kurā Hilarija redzama ar sešiem bērniem, gan viņas sekotājiem, gan medijiem bija pamatīgs pārsteigums. Galu galā pērn 8. septembrī pasaulē nāca pāra piektais bērns - dēls Eduardo.

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija ar bērniem

Aleks Boldvins un Hilarija Tomase apprecējās 2012. gada 30. jūnijā Ņujorkā. Ģimenē jau aug divi bērni – meita Karmena (dzimusi ...

gallery icon
59

Protams, tiek izteikta varbūtība, ka jaundzimušais, kura vārds vēl nav atklāts, pasaulē nācis ar surogtātmātes palīdzību. Vai adoptēts. To, ka ģimeni tiešām papildinājusi vēl viena atvase, aktiera pārstāvji Ziemeļamerikas medijiem apstiprinājuši, taču norāda, ka nekāds plašāks oficiāls paziņojums netiek plānots: "Tas, ko viņa ievietoja [Instagram], tas arī ir tiesa."