foto: Shutterstock
Būsi jaunu ideju pārņemts - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.01. līdz 17.01.
Cita pasaule
2021. gada 11. janvāris, 11:16

Būsi jaunu ideju pārņemts - horoskops visām zodiaka zīmēm no 11.01. līdz 17.01.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

AUNS

Rīkojies mierīgi, bez steigas, necenties būt sabiedrības uzmanības centrā. Ieguldi enerģiju profesionālajā izaugsmē, cel reputāciju, neiznieko sevi maznozīmīgās lietās. Esi konsekvents prasībās pret kolēģiem vai padotajiem. Brīvdienās centies nepalikt viens – var pārņemt nomāktība un melanholija. Uzmanies no zaudējumiem, kas saistīti ar apmānu, blēdību.

VĒRSIS

Tuvākajās dienās palielināsies izredzes nokļūt uzvarētāju rindās. Radošais potenciāls tevi nepievils – cita pēc citas radīsies jaunas idejas. Veiksmīgas būs darbības, kuras sākotnēji šķitīs avantūras. Vēlāk situācija var kļūt sarežģītāka, būs jāpielāgojas jauniem apstākļiem. Uzklausot citādu situācijas redzējumu, nebūs viegli saglabāt savu viedokli un neatkarību.

DVĪŅI

Ievies kārtību domās un darbos – kamēr emocijas nav norimušas, neko neuzsāc. Izsekot līdzi notikumiem un izšķirties par pareizu rīcību būs vieglāk, ja prāts būs skaidrs un jūtas pieklusušas. Būtisks būs viss, kas saistīts ar mājām, ģimeni. Līdz piektdienai iespējamas pozitīvas pārmaiņas, taču vēlāk vari zaudēt kontroli pār notiekošo ģimenē. Iespējami strīdi, nesaprašanās.

VĒZIS

Koncentrē uzmanību uz kaut ko vienu, neignorē izvirzītos noteikumus un prasības. Attiecībās neko nemaini, pieturies pie pārbaudītām vērtībām. Apkārtējie cilvēki labprāt tev palīdzēs, var izveidoties ilgstoša sadarbība. Sākot ar piektdienu, notikumu gaita kļūs dinamiskāka. Var nākties mainīt plānus, meklēt ātrus risinājumus. Iespējama nesaprašanās uzskatu dažādības dēļ.

LAUVA

Veiksies finansiālajā jomā. Iespējami saimniecībā noderīgi ieguvumi. Vari pievērsties sociālu jautājumu risināšanai, labdarībai. Svarīgus darbus neatliec uz nedēļas nogali, jo tad problēmas var radīt neizlēmība un sasteigtība. Kaut būsi daudzu jaunu ideju pārņemts, pietrūks iekšējas stabilitātes un pārliecības par savas rīcības nekļūdīgumu.

JAUNAVA

Tuvākajās dienās iespējami aizraujoši notikumi personiskajā dzīvē. Pietiks „pasviest” prātā pavīdējušu ideju, un radīsies gan atbilstoša situācija, gan domubiedri tās īstenošanai. Tu spēsi ātri „savākties” un veiksmīgi īstenot radošas ieceres. Vēlāk attiecības ar līdzcilvēkiem neveidosies tik gludi, kā gribētos. Būs grūti vienoties par konkrētu sadarbību, var tikt pievilta tava uzticēšanās.

SVARI

Nedomā par tālām vai pat nereālām perspektīvām. Kad sapratīsi, cik tālu tavi sapņi ir no realitātes, būsi vīlies. Aizmirst sarūgtinājumu un atgūt garīgo līdzsvaru palīdzēs cilvēki, kam nav sveši tavi centieni un intereses. Esi gatavs uzticēties un pieņemt piedāvāto palīdzību. Vienatnē būs daudz grūtāk pārvarēt šaubas un saglabāt optimistisku skatu uz dzīvi.

SKORPIONS

Viegli veidosies draudzīgas attiecības, noderīgi kontakti. Uz tevi varēs paļauties, un arī tu bez grūtībām atradīsi cilvēkus, ar kuriem būs viegli sastrādāties. Izšķirīgās situācijās palīdzēs drosme un izlēmīgums. Vēlāk tava darbošanās būs daudzpusīga, taču līdz galam kaut ko izdarīt būs grūti. Iespējams, tikai pēc kāda satraucoša notikuma sapratīsi, cik svarīgi ir stāvēt uz zemes, nevis lidināties mākoņos.

STRĒLNIEKS

Vari apsvērt iespēju sākt jaunu biznesu vai mainīt līdzšinējo nodarbošanos. Rīkojies godprātīgi, un tu atradīsi gan labus partnerus, gan tiksi pie izdevīgiem piedāvājumiem. Svarīgus lēmumus pieņem līdz piektdienai, jo vēlāk būs grūtāk pareizi novērtēt apstākļus un cilvēku rīcību. Sargies no slēptas nelabvēlības, nepatiesuma un negodīguma.

MEŽĀZIS

Tuvākās dienas piemērotas personisko interešu aizstāvēšanai un ieceru īstenošanai, kā arī veselības nostiprināšanai. Padosies pedagoģisks darbs, mācēsi uzmundrināt, iedvesmot. Vēlmi iesaistīties sabiedriskajās aktivitātēs var nomākt šaubas, vai tiksi galā ar konkrētiem uzdevumiem. Ja nebūs neviena, kas tevi uzmundrina, vari palaist garām ko svarīgu.

ŪDENSVĪRS

Lielāku uzmanību velti cilvēkiem, ar kuriem tevi saista garīgas intereses. Var uzrasties jauni ienākumu avoti, negaidīts mantojums vai dāvinājums – rīkojies ar to prātīgi! Nedzīvo vienai dienai, domā par nākotni. Sākot ar piektdienu, apstākļi ilgtermiņa ieguldījumiem vairs nebūs tik labvēlīgi. Tad varēsi pievērsties ikdienišķu vajadzību apmierināšanai un tēriņiem.

ZIVIS

Sarežģījumi iespējami gan privātās, gan lietišķās attiecībās, ko var radīt vienas vai otras puses neprasme pielāgoties. Neesi augstprātīgs, nenoraidi draudzīgu piedāvājumu palīdzēt. Tuvojoties nedēļas nogalei, iespējas, ka kāds izrādīs interesi par tavām idejām, kļūs ievērojami mazākas. Tad lepnā vientulībā varēsi pukoties, ka iepriekš nenovērtēji piedāvāto atbalstu.