Attiecības
2020. gada 17. decembris, 11:10

Prinča Viljama ģimene ar jaunāko oficiālo fotogrāfiju sūta vēstījumu pasaulei

Jauns.lv

Publiskota jaunākā oficiālā prinča Viljama ģimenes fotogrāfija, kura tiks izmantota arī Ziemassvētku kartītēm, ziņo CNN. Fotogrāfijā redzams princis ar sievu un trim bērniem - Džordžu, Šarloti un Luisu, kuri jau paaugušies.

Interesants ir fakts, ka šī fotosesija ir notikusi jau rudenī un tajā nav redzami nekādi ierastie svētku atribūti vai rotājumi. Fotogrāfijas autors ir fotogrāfs Mats Portess (Matt Porteous). Ģimene iemūžināta, sēžot uz salmu ķīpām pie visparastākās malkas grēdas karaliskajā rezidencē Norfolkā. Izteikti minējumi, ka karaliskā ģimene ar šo fotogrāfiju pasaulei sūta ziņu, ka šogad Ziemassvētki būs citādi, nekā ierasts - mierīgi, vienkārši un bez jebkādas pompozitātes. 

Oficiālo fotogrāfiju Ziemassvētku kartītei publiskojuši arī princis Čārlzs un viņa sieva Kamilla. Arī tajā nav jūtams Ziemassvētu gars, tieši otrādi - pāris iemūžināts, sēžot puķu, taureņu un bišu ielokā. Foto tapis Birkholas dārzā Skotijā.

Līdz šim bija ierasts, ka princis Viljams ar sievu Ketrīnu un abu bērniem Ziemassvētku laiku pavadīja karalienes Elizabetes II iecienītajā Sandringemā. Tur sapulcējās gan britu monarhes bērni, gan mazbērni ar ģimenēm. Taču laikā, kad Covid-19 pandēmija plosa pasauli, arī britu karaliskā ģimene šogad neievēros tradīcijas, paliks katrs savās mājās un sekos epidemioloģiskajām prasībām. Turklāt viens no karaliskās ģimenes locekļiem ir pārcēlies dzīvot uz ASV. Princis Harijs ar Meganu Mārklu un dēlu Ārčiju šos Ziemassvētkus sagaidīs savās jaunajās mājās Losandželosā. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka britu karaliskajai ģimenei ar Covid-19 diemžēl nācies iepazīties personiski. Ar vīrusu bija inficējušies abi pretendenti uz troni - princis Čārlzs un viņa dēls princis Viljams.

Britu karaliskā ģimene dodas uz tradicionālo dievkalpojumu 2018. gada Ziemassvētkos

gallery icon