foto: Ekrānuzņēmums
Meitenīte filmēja mājasdarbu, bet par video zvaigzni kļuva viņas tētis un brāļi
Tēvs fonā mūzikas ritmā dejoja un visādi citādi pievēras sev uzmanību.
Bērni
2020. gada 30. novembris, 10:08

Meitenīte filmēja mājasdarbu, bet par video zvaigzni kļuva viņas tētis un brāļi

Jauns.lv

Amerikānis no Bivertonas soctīklu lietotāju vērtējumā saņēmis Gada tēva titulu. Tam par iemeslu kļuvis video, kurā viņš traucē savai meitai nofilmēt mājasdarbu.

Skolniece Deleinija Džonsa savai skolotājai gatavoja video prezentāciju.  Pašā videoklipa sākumā meitene pastāstīja, ka no kartona un krāsainā papīra veidos dažādus izstrādājumus. Viņa paņēma līmi, ieslēdza mūziku un ķērās pie darba. Tomēr tajā brīdī virtuvē ienāca arī tētis Aizeks, kurš visu uzmanību pievērsa sev.

foto: Ekrānuzņēmums
Tēvs fonā mūzikas ritmā dejoja un visādi citādi pievēras sev uzmanību.

Aizeks sāka dejot un sist plaukstas, kamēr meita centās ierakstīt video. Sākumā meitene savu tēti nemaz nepamanīja, bet kad vīrieša performanci vairs nebija iespējams ignorēt, viņa mierīgā tembrā paziņoja: "Tas ir mans tētis." Tomēr ar to priekšnesums nebeidzās.

Vīrietis rokās paņēma arī Deleinijas jaunāko brāli un sāka kustināt viņu mūzikas ritmā. Pēc kāda laika virtuvē ienāca arī vecākais brālis, kurš sāka dziedāt, bet tad skolnieces mērs bija pilns.

foto: Ekrānuzņēmums
Tēva izdarības uzjautrināja Deleiniju un virtuvē radīja jautru atmosfēru.

"Kas ar šo ģimeni nav kārtībā? Es tikai cenšos pabeigt savu vizuālās mākslas mājasdarbu," paziņoja Deleinija Džonsa.

Video noslēdzas pēc tam, kad meitene aizgāja pakaļ fliteriem un kameras priekšā nostājās brālis. Nav zināms, kas notika pēc tam, bet skaidrs, ka skolniecei ar šādu ģimeni nav garlaicīgi.

Deleinijas māmiņa Dženifera šo video publicēja savā "Facebook" profilā. Tas drīzumā guva soctīklu lietotāju ievērību, un to noskatījušies jau vairāk nekā 160 tūkstoši cilvēku.

Tēmas