foto: Publicitātes
Mārtiņš Egliens kolēģi Ditu Lūriņu ar viltīgu taktiku esot lencis pusgadu
Dita un Mārtiņš.
Attiecības
2020. gada 21. oktobris, 06:21

Mārtiņš Egliens kolēģi Ditu Lūriņu ar viltīgu taktiku esot lencis pusgadu

Jauns.lv

Viesojoties kanāla "360TV" raidījumā “Pasaki to skaļi”, kas pie skatītājiem nonāks trešdienas vakarā, aktrise Dita Lūriņa-Egliena ne tikai uzklausīs sirsnīgus paldies vārdus no šarmantā kolēģa Ģirta Ķestera, bet arī ļaus ielūkoties sava jaunākā skatuviskā veikuma monooperas “#DiToo” tapšanas aizkulisēs fon Stricka villā un atklās arī savu iepazīšanās stāstu ar vīru Mārtiņu Eglienu.

Dita un Mārtiņš ir īsts ”’zelta pāris” – abi ir attiecībās jau kopš studiju gadiem. Vaicāta, kurš tad īsti kuru noskatīja, Dita smejoties saka, ka Mārtiņš viņu esot lencis pusgadu, jo sākotnēji viņai topošais vīrs nemaz neesot simpatizējis. Taču Mārtiņš esot izmantojis visai viltīgu taktiku, kas spējusi mainīt Ditas domas. "Nu tādu, ka ļoti, ļoti pievērš uzmanību un pēc tam nepievērš. Baigi strādā!” pieredzē “Pasaki to skaļi’ studijā dalīsies Dita.

41 spilgts mirklis no Ditas Lūriņas-Eglienas dzīves

Tik dažādā aktrise Dita Lūriņa-Egliena laiku lokos.

gallery icon

Tāpat raidījuma vadītājs Lauris Reiniks painteresēsies, kāds ir abu attiecību noslēpums, kas Mārtiņu un Ditu tik ilgi noturējis vienu pie otra? Uz ko aktrise jokojot sacīs, ka, iespējams, tas ir slinkums kaut ko mainīt. Taču tad piebildīs, ka visi pāri, kuri ir attiecībās ļoti ilgu laiku, piekritīs, ka uz šo jautājumu vienu atbildi rast ir ļoti grūti.

Tik dažādā Dita Lūriņa-Egliena: mirkļi no aktrises dzīves

gallery icon