foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Anta Aizupe pēc šķiršanās iziet sabiedrībā ar kolēģi
Anta Aizupe ar Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra zvaigzni Maksimu Buselu, kuru savulaik “kopīgas dvēseles vibrācijas” vienoja ar aktrisi Sandru Kļaviņu.
Attiecības
2020. gada 19. oktobris, 07:01

Anta Aizupe pēc šķiršanās iziet sabiedrībā ar kolēģi

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Gada sākumā tapa zināms, ka aktrise Anta Aizupe un viņas dvīņu meitu tēvs advokāts Mārtiņš Knipšis pārtraukuši kopdzīvi, kura tā arī nevainagojās ar laulībām. Tagad aktrise sabiedrībā izgājusi ar savu kolēģi Maksimu Buselu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Anta pēc šķiršanās jaunu attiecību meklējumos gan nav metusies un atzīst – viņu ar Maksimu romantiskas jūtas nesaistot. Pāri vienojot koleģiālas un draudzīgas attiecības. “Mēs esam bijuši skatuves partneri izrādē "Trīs māsas",” piebilda aktrise.

Anta ir māmiņa četrus gadus vecām dvīņu meitenēm Idai un Gunai. Aizupe atzīst, ka šis laiks viņas dzīvē ir gana piesātināts un darba netrūkstot. “Gatavojos drīzumā – novembrī – paredzētajai režisores Martas Elīnas Martinsones izrādei "Stiklotā svētnīca", tāpat piedalīšos kādā kino projektā. Brīvā laika ir salīdzinoši maz. To veltu sev un savām meitām,” saka aktrise.

Viņa stāsta, ka brīvdienās, kuras aktrisei pārsvarā esot svētdienas, iecienījusi ar meitām doties uz muzejiem. “Ļoti patika Latvijas Nacionālā mākslas muzeja apmeklējums. Tur līdz pat novembrim ir īpašas ekspozīcijas bērniem un atsevišķas telpas radošām un interaktīvām nodarbēm,” par brīvā laika pavadīšanu pastāsta Aizupe.