Attiecības
2020. gada 15. oktobris, 12:43

Topošā māmiņa palātā piedzīvo histēriju, uzzinot - turpat dzemdē arī vīra mīļākā

Jauns.lv

Nav nepiemērotāka brīža, lai uzzinātu, ka tavs vīrs kļūs par tēvu bērnam, kurš nav tavējais - šķiet, tā var teikt par situāciju, kuru diemžēl nācās piedzīvot kādai grūtniecei ASV. Tieši mirklī, kad pasaulē bija jānāk abu mazulim, sieviete uzzināja, ka viņas laulātajam draugam ir citas attiecības.

Kādā ASV slimnīcā strādājoša vecmāte publiskojusi video, kura fonā dzirdams, kā viņas aprūpē esošā dzemdētāja reaģē uz situāciju, kad palātā ienāk viņas vīrs, raksta izdevums "The Sun". Video ir publicēts platformā "Reddit". Vienīgā darbojošā persona te ir pati vecmāte, kura ar arvien lielāku satraukumu reaģē uz histērijas piemeklēto sievieti (protams, incidenta vaininiekus vecmāte nav filmējusi, dzirdamas vien viņu balsis).

Izkliegto vārdu nozīmi saprast ir ļoti grūti, taču sievietes balss tonis vien jau pasaka pietiekami daudz. Publiskoto video vecmāte ir papildinājusi ar virsrakstu "Kas notiek, kad dzemdētāja uzzina, ka tepat dzemdē arī viņas vīra mīļākā." 

"Reddit" auditoriju šis gadījums acīmredzami šokējis - visi komentētāji asi nosoda vīrieša rīcību. "Ak, šausmas. Laikam nav iespējams sliktāks laiks, lai uzzinātu patiesību. Nabadzītei arī tāpat pietiek stresa," raksta kāds komentētājs. "Man viņas no sirds žēl. Viņa uzzināja, ka viņas iecerētais ir pilnīgs mēsls, turklāt tas nāca gaismā brīdī, kad dzimst abu mazulis," piekrīt cita komentāra autors. "Nav šaubu, ka tas cilvēks ir neiedomājams draņķis. Jāpiekrīt šai sievietei," vēstī cits ieraksts. 

Video var apskatīt šeit:

Šis video publiskots "Reddit" grupā, kurā ir 2,1 miljons dalībnieku. Šajā grupā apvienojušies cilvēki, kurus interesē neveiklas situācijas, apkaunojoši incidenti un nepatīkamas dzīves epizodes. 

Tēmas