foto: Instagram
Meitene kopā ar suni uzņēma selfiju, nepamanot kādu niansi, kas lika no smiekliem raudāt
Alises un Portera selfijs, kas sociālajos tīklos ieguva milzīgu popularitāti.
Attiecības
2020. gada 30. septembris, 14:27

Meitene kopā ar suni uzņēma selfiju, nepamanot kādu niansi, kas lika no smiekliem raudāt

Jauns.lv

Amerikāniete nespēja valdīt smieklus, kad pēdējā fotogrāfijā ar savu mīluli vārdā Porters pamanīja sīku, bet neticami smieklīgu detaļu. Izskatās, ka kucēns ir Kardašjanu radinieks.

Studente Alise Gerra no Teksasas tikai pirms pāris mēnešiem iepazinās ar savu jauno mīluli, bet kucēns jau padarījis viņu slavenu. Meitene "Instagram" izveidojusi kontu – "thegoldenporterlee" un nesen tajā publicēja fotogrāfiju, kas uzjautrina ikvienu skatītāju.

Fotogrāfijā 21 gadu vecā meitene redzama ar savu suni, kuru viņa ir pacēlusi un piespiedusi pie krūtīm. Kucēna kažoks mugurpusē ir savēlies un izskatās tā, it kā suņukam būtu cilvēkam līdzīgs dibens. Alise stāsta, ka pēc šīs detaļas pamanīšanas, viņa smējusies līdz asarām.

foto: Instagram
Alises suns Porters.

"Sākotnēji es tam pat nepievērsu uzmanību, jo uzņēmu vairākus selfijus un noliku telefonu. Pēc pāris stundām es atkal sāku pētīt galeriju, kur pamanīju šo fotogrāfiju," stāsta Alise Gerra.

Kad Alise pamanīja neparast selfiju, viņa to publicēja "Twitter", kur tas tika skatīts 28 miljonus reižu. Pēc tam „atklātais” attēls sāka dzīvot savu dzīvi un tika pārpublicēts dažādās suņu mīļotāju "Facebook" grupās. Vēl kāds to ievietoja sociālajā tīklā "Reddit".  Visur, kur attēls parādījās, tas kļuva par hitu un komentāros cilvēki rakstīja pozitīvas emocijas, vēsta "Mirror".

"Nespēju pat iedomāties, ka foto kļūs tik populārs. Esmu šokā. Bija grūti sekot atbildēm un komentāriem, taču pārsvarā saņēmu pozitīvas atsauksmes, un cilvēki slavēja izskatīgo Porteru un viņa dupsi," skaidro Alise.