Kuplā Trampu ģimene Republikāņu partijas nacionālajā konventā

ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien runā Republikāņu partijas nacionālajā konventā, kurā viņš pieņēma nomināciju prezidenta amata otrajam termiņam, sacīja, ...

gallery icon
17
Mode
2020. gada 28. augusts, 14:42

Melānija Trampa izvēlas bezgala neveiksmīgu kleitu, ļaujot interneta asprāšiem vaļu izpausties

Jauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa sieva Melānija ceturtdien uz Republikāņu partijas nacionālo konventu bija ieradusies pagalam neveiksmīgā tērpā - spilgti zaļas krāsas kleitā, tādējādi ļaujot interneta asprāšiem izpausties, jo, kā zināms, zaļu fonu, tehniski rediģējot, ir iespējams aizstāt ar jebko.

Kā joko kāds "Twitter" lietotājs, ASV pirmā lēdija nav spējusi izvēlēties, ko vilkt, tāpēc uzvilkusi "zaļo ekrānu", lai apģērbu viņas vietā varētu izvēlēties tviteris.

Kā redzams Baltā nama dienvidu zālājā uzņemtajās fotogrāfijās, Trampa kundzes izvēlētā "Valentino" zīmola kleita bija ne tikai uzkrītoša ar tā spilgtumu, bet arī krasi disonēja ar sarkano paklāju un bagātīgi izvietotajiem ASV karogiem.

Drīz vien internetā sāka parādīties arī pirmie radošie gara darbi. Melānijas Trampas kleita tika apdrukāta gan ar koronvīrusa datiem, gan viņas vīra sīvākā pretinieka Džo Baidena smaidīgo seju.

"Melānija tērpu izvēle allaž sūta kādu ziņojumu," raksta kāds "Twitter" lietotājs.

Jāatgādina, ka identisku kļūdu tērpa izvēlē pirms četriem gadiem pieļāva Lielbritānijas karaliene Elizabete II.