2020. gada 15. augusts, 06:23

Prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas fotosesija Viljama un Harija dēļ izvērtusies “īstā murgā”

Jauns.lv

Internetā turpina parādīties fragmenti no jaunās grāmatas par hercogieni Meganu un princi Hariju „Meklējot brīvību: Harijs un Megana un viņu modernā karaliskā ģimene” („Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”), ko sarakstījuši žurnālisti Omids Skobijs un Kerolaina Duranda.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Atklātībā nonākušās jaunākās vēstis tikai aizvien vairāk norāda uz nemierīgajām attiecībām karaliskajā ģimenē. Kā apgalvo jaunās grāmatas autori, diena, kad bija sarīkota fotosesija par godu prinča Čārlza 70. jubilejai, izvērtusies par „visīstāko murgu” viņa dēlu Viljama un Harija dēļ, kas nemitīgi vilcinājās un mainīja savu attieksmi pret tēvu.

Fotogrāfijā princis Čārlzs sēž uz soliņa ar mazdēlu princi Džordžu klēpī, bet līdzās viņam - sieva hercogiene Kamilla un mazmeita princese Šarlote. Aizmugurē stāv vecākais dēls princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu, kura rokās tur jaunāko atvasi princi Luisu. Vēl aizmugurē stāv Čārlza jaunākais dēls princis Harijs ar sievu hercogieni Meganu.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Kāds zinātājs grāmatas autoriem atklājis, ka noorganizēt šo fotosesiju bijis ļoti grūti, jo ne Viljams, ne Harijs nav vēlējušies pielikt pūles, lai saskaņotu savus dienas plānus. Grāmatas autori Čārlza un Harija attiecības noraksturojuši kā „sarežģītas”.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon
19

Grāmatā arī teikts, ka Viljams un Harijs esot bieži strīdējušies par naudas lietām. Harijs esot izjutis sava vecākā brāļa tādu kā pārākumu, un tas viņu ļoti nomācis.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

„Lai gan Čārlzs ir Harija tēvs, viņš ir arī viņa priekšnieks, un tas daudzējādā ziņā apgrūtina viņu attiecības. Harijs vienmēr bijis otrais aiz sava brāļa, it īpaši, kad runa bija par finanšu jautājumiem. Bija reizes, kad Harijs vēlējās uzņemties daudz lielākus projektus un vairāk strādāt, taču nevarēja saņemt naudu šo projektu atbalstam. Viljams vienmēr bija pirmajā vietā. Viņu strīdi bieži bija saistīti ar naudu,” raksta grāmatas autori.

Prinči Harijs un Viljams

gallery icon
22

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27