foto: Instagram @erin_molan
Televīzijas reportiere saderinājusies ar detektīvu. Viņš savas prasmes izmantojot arī mājās, kas nereti radot neērtas situācijas
Televīzijas reportiere Erina Molāna.
Attiecības
2020. gada 7. augusts, 06:52

Televīzijas reportiere saderinājusies ar detektīvu. Viņš savas prasmes izmantojot arī mājās, kas nereti radot neērtas situācijas

Jauns.lv

Televīzijas reportiere Erina Molāna (37) no Austrālijas, viesojoties “Jackie O Show”, pastāstījusi, kā ir dzīvot kopā ar slepkavību detektīvu Šonu Ogilviju. Viņš savas prasmes izmantojot arī ikdienā, kas nereti rada neērtas situācijas, ziņo DailyMail.

“Es mēdzu izlikties, ka, piemēram, tīrīšu māju. Šonam saku, ka to izdarīšu, lai arī patiesībā plānoju samaksāt apkopējam Džimijam,” stāsta Erina. Līgavainis vienmēr atklājot, ka māju tīrījis Džimijs, jo pamanot dažādas nianses, piemēram, televīzijas pults nolikta citur. Tāpat pamanot citas dīvainas sakritības, pat norādot, ka izmazgātajai veļai nav pievienots veļas mīkstinātājs. 

Šons esot arī savdabīgs sarunu biedrs un mākot manipulēt. Sieviete atklāj, ka reizēm vienkārši runājoties, kad viņa apjauš, ka viņš atkal sāk ievirzīt sarunu citā gultnē, reizēm pat daļēji sagrozot faktus.

Kad Šons pārrodas mājās no darba, ne vienmēr abi varot pārrunāt, kā viņam gāja. “Es viņam jautāju, kas ar tevi šodien notika darbā, bet viņš man atbild, ka tas esot konfidenciāli un nedrīkstot stāstīt. Savukārt reiz, kad gājām vakariņās ar draugiem, es dzirdēju, ka viņš stāsta par līķi.” Toreiz Erina esot sadusmojusies, jo citiem stāstīt varot, bet ne viņai.

Pāris kopā ir trīs gadus, abiem ir kopīgs bērns. Tagad Šons un Erina ir arī saderinājušies un plāno precēties.