Bērni
2020. gada 1. augusts, 05:52

Vaira Vīķe-Freiberga ar vīru Dimanta kāzās saņem īpašu dāvanu

Žurnāls "Kas Jauns"

Bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga (82) ar vīru datorzinātnieku Imantu Freibergu (86), kuri nupat atzīmēja 60. kāzu jubileju jeb Dimanta kāzas, kļuvuši par vecvecākiem mazdēliņam Ritumam Jānim Freibergam, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Par skaisto Dieva dāvanu vecāku apaļās kāzu jubilejas gadā sociālajā vietnē "Facebook" pavēstījis Vairas un Imanta Freibergu dēls tulkotājs Kārlis Freibergs, kurš jau 17. gadu aizvada laulībā ar mākslinieci Lindu Freibergu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Vairas un Imanta Freibergu dēls tulkotājs Kārlis Freibergs jau 17. gadu aizvada laulībā ar mākslinieci Lindu Freibergu.

“Izjūtu papildu prieku par to, ka Dievs ir devis mums ar Lindu iespēju maniem vecākiem piešķirt vēl vienu dārgumu viņu kāzu Dimanta jubilejas gadā. 11. maijā ielīksmojām viņus ar ziņu, ka pasaulē nācis viņu otrais mazdēls Ritums Jānis Freibergs (pirmais mazdēls ir Indras dēls Ivars, kurš piedzima Vairas un Imanta Zelta kāzu jubilejas gadā). Visi jūtamies ļoti laimīgi par mazā brālīša pievienošanos mūsu ģimenei,” ar priecīgo ziņu par ģimenes pieaugumu dalās Kārlis. Viņš nu ir daudzbērnu tēvs – abi ar Lindu ir vecāki arī divus mēnešus vecā dēliņa Rituma Jāņa māsām Alisei Marijai (7) un Austrai Lilijai, kurai septembrī paliks pieci gadi.

Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas dzīves ainiņas

Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas dzīves ainiņas.

gallery icon

Vaira un Imants gredzenus mija Kanādā pirms 60 gadiem. Līgavai tolaik bija 22 gadi, bet līgavainim – 26. Šā gada 16. jūlijā pārim bija Dimanta kāzas.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!