Baltais pikniks 2020

Slepenībā turētais baltais pikniks "L'elegante Pop-Up Picnic" šajā gadā notika modes zīmolu "outlet" ciematā "Via Jurmala Outlet Village".

gallery icon
Dzīvesstils
2020. gada 24. jūlijs, 19:10

FOTO: intriģējošā slepenībā turētais "pop up" pikniks pulcē līksmojošus baltā ģērbtos

Jauns.lv

Slepenībā turētais baltais pikniks "L'elegante Pop-Up Picnic" šajā gadā notika modes zīmolu "outlet" ciematā "Via Jurmala Outlet Village". Daudziem viesiem šis bija negaidīts pārsteigums, jo “outlet ciemata” oficiālā atklāšana notiks tikai 14. augustā.

Piknika viesiem bija unikāla iespēja pirmajiem izbaudīt šīs vietas dienvidniecisko šarmu un atmosfēru, kas ļāva dalībniekiem sajusties kā Eiropas dienvidos, neizbraucot ārpus Latvijas robežām.

Plašā teritorija ļāva pasākumu noorganizēt saskaņā ar visiem noteiktajiem ierobežojumiem - katrai kompānijai bija sarūpēts atsevišķs galds. Par astoņām personām lielākas piknikotāju grupas tika sēdinātas pie atsevišķiem galdiem, kas izvietoti, ievērojot noteikto distanci. Pasākuma vietā bija pieejami arī dezinfekcijas līdzekļi un viesi tika aicināti ievērot divu metru distanci.

Modes zīmolu outlet ciemats Via Jurmala Outlet Village

14. augustā Babītes pagasta Piņķos durvis vērs ilgi gaidītais Eiropas līmeņa modes zīmolu outlet ciemats Via Jurmala Outlet Village. Baltijā

gallery icon

Vakara programmā viesi varēja izbaudīt ne tikai dzīvās mūzikas koncertu un “kluso diskotēku”, bet arī daudz un dažādas aktivitātes un atraktīvus fotostūrīšus.

Piknika koncepts ik gadu ir nemainīgs - intriga par tā norises vietu tiek saglabāta līdz pēdējam brīdim. Tikai pasākuma dienā vakariņu dalībnieki uzzina, kur tiem jāierodas, tērptiem baltā. Piknika dalībnieki līdzi ņem uzkodas un visu nepieciešamo, lai kopīgi radītu skaistu svētku sajūtu.

Baltās pop-up piknika vakariņas pirmo reizi notika 2015.gadā. To mērķis ir radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas.

Baltais pikniks 2019

2019. gada 18. jūlijā Rīgā, pie Kongresu nama, notika tradicionālais baltais pikniks - "L'elegante Pop Up Picnic".

gallery icon

Baltais pikniks Mežotnes pils parkā

Baltās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop-Up Picnic” šovasar pirmo reizi notika arī ārpus galvaspilsētas - Mežotnes pils parkā.

gallery icon

Baltais pop-up pikniks

gallery icon