Dzīvesstils
2020. gada 19. jūlijs, 13:54

"Visi cer uz brīnumu" - parādās jaunumi par smagi slimās Zavorotņukas veselību

Jauns.lv

Pagājušajā gadā kļuva zināms, ka daudzu iemīļotā aktrise Anastasija Zavorotņuka ir smagi slima. Aktrises faniem jebkādas ziņas par viņas pašsajūtu ir ļoti svarīgas, un šoreiz tie ir labi jaunumi.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon
112

Pagājušā gada rudenī publiski parādījās informācija, ka Zavorotņukai ir atklāts smadzeņu vēzis. Aktrises tuvinieki lika saprast, ka negrasās runāt par viņas saslimšanu. Seriāla “Mana mīļā aukle” fani raizējās arvien vairāk, lasot pretrunīgo informāciju, kuru ģimenes locekļi ne noliedza, ne apstiprināja.

Aprīlī mediķi atklāja Zavorotņukas briesmīgo diagnozi. Vēlāk jaunumi kļuva cerīgāki - parādījās ziņa, ka viņa jūtas labāk. Turklāt sociālajos tīklos bija pat lasāmas cerības, ka aktrise drīz atgriezīsies darbā. Taču tagad anonīms avots ziņo, ka prognozes nav gan tik rožainas.

“Runas par Nastjas pilnīgu uzvaru pār slimību šobrīd nav. Viņa turpinās ārstēties. Tagad viņas stāvoklis uzlabojas. Visi cer uz brīnumu," paziņa, kurš savu vārdu izvēlējās publiski neatklāt, dalījās jaunumos ar izdevumu "Sobesedņik".  

Viņš piebilda, ka Anastasija pašlaik atrodas savās mājās Krekšinā, un Pjotrs Černiševs ne uz mirklīti neatstāj savu sievu.