Skaistums
2020. gada 12. jūlijs, 07:04

PIRMS un PĒC: briti beidzot tiek pie friziera un atbrīvojas no karantīnā uzaugušajām pinkām

Jauns.lv

Lai arī Latvijā visai labās Covid-19 situācijas dēļ daudz maz ierastā dzīve visu šo laiku kaut kā ir turpinājusies, Lielbritānijā tikai tagad atvērušās frizētavas un daudzas citas iestādes, kas vairākus mēnešus jaunā koronavīrusa dēļ bija ciet.

Fotogrāfs Saimons Davsons nolēma ķerties klāt pie projekta, lai iemūžinātu britus pirms un pēc karantīnas pinku nogriešanas. Fotogrāfs apmeklējis vairākus Londonas salonus, lai atrastu modeļus savam projektam.

PIRMS un PĒC. Briti beidzot tikuši pie friziera

gallery icon
14

Frizētavas un skaistumkopšanas saloni Lielbritānijā atkal ir vaļā kopš 4. jūlija, taču apmeklētāju pieņemšana notiek nu jau pandēmijas zīmē – frizētavās ir ekrāni, temperatūras pārbaudes, sejas maskas un citi piesardzības pasākumi.

Lielbritānija ir viena no jaunā koronavīrusa vissmagāk skartajām valstīm – tur vīruss apstiprināts 287 621 cilvēkam, bet vairāk nekā 44 tūkstoši cīņu ar slimību zaudēja.

Kā ritējuši pēdējie mēneši Lielbritānijā, skaties galerijās:

Kā Lielbritānijā laikā, kad lauksaimniecībā trūkst darbinieku, novāc zaļumus

gallery icon
30

Briti vairākas stundas stāv rindā, lai iekļūtu atkal atvērtajā "IKEA"

Lielbritānijas valdībai atvieglojot vairākus Covid-19 pandēmijas laikā noteiktos ierobežojumus, durvis apmeklētājiem atkal vēruši vairāki zviedru mēbeļu giganta "IKEA" veikali. Pie ...

gallery icon
18

Briti karstajās dienās bariem metas uz pludmali

gallery icon
15