Attiecības
2020. gada 29. jūnijs, 21:37

Nepareizais brīdis: Megana "apkaunojusi" Hariju ar paziņojumu par grūtniecību un "saniknojusi" karalisko ģimeni

Jauns.lv

Meganas Mārklas paziņojums par pirmā bērniņa gaidībām princeses Eiženijas kāzās "saniknojis" karalisko ģimeni un "apkaunojis" princi Hariju, vismaz tā tiek apgalvots jaunākajā grāmatā par Saseksas hercogiem.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Pāris par savu gaidāmo pirmdzimto pasaulei paziņoja karaliskās vizītes priekšvakarā Austrālijā un Janzēlandē, bet par priecīgo notikumu ar tuviniekiem abi dalījās Harija māsīcās Eiženijas kāzās.

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon
58

Nesen izdotajā grāmatā "Royals at War" žurnālisti apgalvo, ka Meganas lēmums slikti iespaidojis Hariju. Grāmatas autori apgalvo, ka Saseksas hercogi "apkaunojuši" radinieci un karaliskās ģimenes pārstāvjus, tai skaitā Eiženijas māti, kuru šāda rīcība "sadusmojusi".

Tolaik izskanēja apgalvojumi, ka šis paziņojums apbēdinājis līgavu viņas īpašajā dienā. Brīdī, kad Harijs un Megana informēja par saviem jaunumiem klātesošos, jaunā līgava pazudusi.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Pie Saseksas hercogu oficiālā paziņojuma par bērniņa gaidībām 15. oktobrī fani pauda nožēlu un kritizēja Meganu un Hariju, ka pāris izvēlējušies nepareizo brīdi, kad pastāstīt par jaunumiem.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Sociālajos medijos izskanēja vairākas nežēlīgas pretenzijas - pāris esot "nozadzis" Eiženijas iespēju "mirdzēt savā īpašajā dienā". 

Meganas un Harija pirmdzimtais Ārčijs nāca pasaulē 2019. gada 6. maijā.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19