foto: Vida Press
Smagu likteņa triecienu piedzīvo bijusī "Mis Kolumbija". Viņa paziņo, ka joprojām mīl savu ķermeni
2011. gada "Miss Kolumbija" uzvarētāja Daniela Alvareza.
Dzīvesstils
2020. gada 20. jūnijs, 06:05

Smagu likteņa triecienu piedzīvo bijusī "Mis Kolumbija". Viņa paziņo, ka joprojām mīl savu ķermeni

Jauns.lv

2011. gada "Mis Kolumbija" uzvarētāja Daniela Alvareza (32), kura gadu vēlāk devās savu valsti pārstāvēt arī "Mis Visums", tagad nonākusi neapskaužamā situācijā - viņai amputēta kāja. Neskatoties uz smago likteņa triecienu, viņa publiski paziņojusi, ka joprojām mīlot savu ķermeni, ziņo DailyMail.

Sieviete cietusi no išēmijas - nepietiekamas asins piegādes kājai. Viņai iepriekš veiktas vairākas operācijas, līdz ārsti sapratuši, ka kāja diemžēl jāamputē. 

Pēc kājas zaudēšanas Alvareza ievietojusi sociālajā vietnē "Instagram" vairākas fotogrāfijas. 

Viņa raksta: "Es mīlu savu ķermeni tāpat kā iepriekš. Es priecājos būt šajā pasaulē, pieredzot jaunus izaicinājumus, kas nāk manā dzīvē. Es zinu, ka ar Dieva palīdzību es tikšu galā. Kam man kājas, ja man ir spārni, lai lidotu?"

"Es šodien pateicos Dievam, Jaunavai Marijai un visiem, kuri ir ar mani. Mana ticība, iekšējais miers un optimisms nāk no Dieva. Nākamie mēneši būs grūti, bet es ticu, ka labākais man vēl ir priekšā. "

Bijusī skaistumkaraliene arī atklāja, ka nākotnē viņai būs kājas protēze, lai varētu dejot, skriet, braukt ar velosipēdu, peldēt, darīt visu to, kas viņai patīk.