Mode
2020. gada 17. maijs, 16:26

70 gadu vecā modes dizainere Vera Vanga peldkostīmā izskatās satriecoši. Cilvēki netic, ka bildes nav koriģētas

Jauns.lv

Ņujorkā dzimusī modes dizainere Vera Vanga (Vera Wang) sociālajā tīklā "Instagram" padalījusies ar saviem jaunākajiem foto, kas daudziem liek izbrīnā aizrauties elpai un mesties vikipēdijā vairākkārt pārbaudīt viņas dzimšanas datumu. 70 gadu vecā skaistule ar stingro vēdera presi un slaidajām kājām izskata ziņā ne tuvu nelīdzinās saviem vienaudžiem.

Modes māksliniece patlaban atrodas karantīnā savās mājās Maiami un "Instagram" regulāri dalās ar savām fotogrāfijām. Vanga, tērpusies šortos, īspiedrukņu krekliņos, peldkostīmā un fantastiskās kleitās, izrāda savu slaido augumu - tievas, garas kājas, stingras rokas un pat pārsteidzoši šmaugu vidukli un lielisku vēdera presi.

"Vai tiešām draiskulei Verai Vangai ir 70 gadu?" nespēj noticēt kāds viņas fans, kurš "Twitter" padalījies ar modes guru fotosesiju. Aiz ieraksta rindojas simtiem pārsteiguma pilnu komentāru. Vairākums no komentētājiem nespēj noticēt, ka šīs bildes nav uzlabotas "Photoshop" vai citā attēlu apstrādes programmā. 

Vairākās fotogrāfijās Vanga redzama apelsīnu krāsas sporta krūšturī un džinsa šortiņos, pēc tam pozē tās pašas krāsas vakarkleitā, armijas tipa zābakos un ar pieskaņotu sejas aizsargmasku.

"Lūdzu, pastāstiet, kur jūs atradāt jaunības eliksīru", "Atklājiet savu noslēpumu..." cits pēc cita lūdzas modes slavenības sekotāji.

Tikmēr Vera Vanga turpina demonstrēt savas modeles cienīgās kājas un sajūsminās par savu kaislību - apavu kolekciju. "Apavu fetišs - arī karantīnas laikā," savus foto komentē dizainere.

Žurnālam "Harper's Bazaar" Vanga iepriekš ir atzinusi, ka karantīnas laikā domāt par savu izskatu viņu motivē pašas modeles. "Viņas visas ir tik lieliskā formā! Tas piespiež arī mani sportot gandrīz katru dienu," paskaidrojusi modes zvaigzne.

Modes dizainere Vera Vanga - karantīnas laikā savās mājās Maiami un iepriekš darba gaitās

gallery icon
27