Skaistums
2020. gada 5. maijs, 10:49

Skaistumkonkursa "Mis Visums" fināliste parāda drosmīgu foto peldkostīmā: arī viņai ir celulīts un strijas

Jauns.lv

27 gadus vecā austrāliete Tegana Martina karantīnas laikā izšķīrusies par drosmīgu soli. Modele publicējusi fotogrāfiju ar celulītu un paskaidrojusi, kāpēc šķietamās nepilnības uz tava ķermeņa nav tik svarīgas, kā varētu šķist.

Pašizolācijas laikā slavenības aktīvi revidē savus fotogrāfiju arhīvus un dalās tajos ar saviem sekotājiem. Konkursa “Mis Visums 2014” fināliste nolēmusi publikas uzmanībai izlikt ne to parastāko attēlu.

Modele publicējusi godīgu kadru, kurā viņa pozē bikini puspagriezienā pret kameru. Fotogrāfijā uz pēcpuses skaidri redzams celulīts, no kā Tegana absolūti nekautrējas un aicina sekot viņas piemēram.

"Ir daudz meiteņu, kuras kautrējas savas celulīta vai strijām. Un arī es esmu viena no viņām. Bet tagad piemērots laiks, lai visu pārdomātu un apsvērtu. Ir jāizlemj, kas ir svarīgs un kas nav. Tieši tā, meitenes, celulīts nav tik ļoti svarīgs," raksta Martina.

foto: https://www.instagram.com/tegan.martin/

Tegana ļoti labi zina, cik daudz pūļu un mocību prasa ideālās formas saglabāšana. Skaistajai sievietei vienmēr bijusi nosliece uz pilnīgumu, un tādēļ daudzas modeļu aģentūras atteikušās ar viņu sadarboties. Rezultātā Tegana mocīja sevi ar badošanos, taču tad nāca apjausma, cik muļķīgi tas ir.

Austrāliešu modele Tegana Martina - skaistumkonkursa "Mis Visums Austrālija 2014" uzvarētāja

gallery icon
58