foto: Shutterstock
Zodiaka zīmes, kuras krīzē nezaudēs naudu un pat uzlabos savu finansiālo situāciju
Piemēram, Strēlniekiem krīze ir kā lidlauks, kur kārtīgi ieskrieties. Kamēr citi krīt panikā, Strēlniekiem smadzenes tieši stresa apstākļos intensīvi ģenerē jaunas idejas, kuras atmaksājas arī finansiāli.
Cita pasaule
2020. gada 21. aprīlis, 13:17

Zodiaka zīmes, kuras krīzē nezaudēs naudu un pat uzlabos savu finansiālo situāciju

Jauns.lv

Šis laiks nācis ar lielām pārmaiņām - kāds ir zaudējis darbu, kādam ir samazināts atalgojums, vēl citam atteikts dīkstāves pabalsts. Taču astrologi ir pārliecināti, ka ir zodiaka zīmes, kurām izdosies ne tikai nezaudēt naudu, bet pat uzlabot savu finansiālo situāciju. Tātad - kuri ir šie laimīgie?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mežāzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēj kļūt bagāti pat laikā, kad ekonomikai klājas grūti. Neatlaidīgie Mežāži nav ieraduši vienkārši padoties un peldēt pa straumi, kur liktenis viņus nes. Viņi cīnīsies, un Visums dāsni apbalvos viņus par centieniem. Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem cilvēkiem būs labi panākumi karjerā un izdosies arī nopelnīt pienācīgu summu. Varat būt mierīgi - krīze jūsu finanses neiznīcinās.

Ūdensvīrs

Vēl viens veiksminieks ir Ūdensvīrs. Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem gaišā josla tikai sākas. Tiesa, tas ir tāpēc, ka ilgu laiku pirms tam viņi ir pārdzīvojuši savu personīgo krīzi un tagad ir pelnījuši panākumus un bagātību. Patiesība gan ir tāda, ka Ūdensvīram tik un tā nāksies pastrādāt, jo zem guloša akmens ūdens netek, bet par saviem pūliņiem jūs saņemsiet ļoti labu atalgojumu. Ūdensvīri krīzē izjutīs enerģijas pieplūdumu un prātā nāks daudz brīnišķīgu ideju. Pēc iespējas drīzāk lieciet lietā šīs idejas, kamēr jūsu konkurenti cīnās ar neveiksmēm un knapi savelk galus kopā.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji prot strādāt stresa situācijās. Krīze viņiem ir kā lidlauks, kur kārtīgi ieskrieties. Grūtības palīdz Strēlniekiem koncentrēties uz problēmām un darīt visu iespējamo un neiespējamo, lai tās novērstu. Šajā zīmē dzimušie cilvēki var droši darboties, jo šajā laikā viņiem saasinās intuīcija un īpašas maņas, kuras ļauj ģenerēt idejas, kas parastos apstākļos nav īstenojamas, taču tagad ir īsti vietā. Strēlnieki var gatavoties, ka viņu finansiālā labklājība ies uz augšu. Un Visums šoreiz Strēlniekiem palīdzēs tikai mazliet, viss patiesībā būs pašu nopelns.