foto: PA
Romāns ar jaunāku sievieti: Boriss Džonsons kļūs par tēvu sestajam bērnam
File photo dated 13/12/2019 of Prime Minister Boris Johnson with partner Carrie Symonds, they have announced that they are expecting a baby in the early summer and that they have got engaged.
2020. gada 29. februāris, 21:55

Romāns ar jaunāku sievieti: Boriss Džonsons kļūs par tēvu sestajam bērnam

Jauns.lv

Apvienotās Karalistes premjerministra Borisa Džonsona draudzene Kerija Saimonda ir piektajā grūtniecības mēnesī ar abu kopīgo pirmo bērnu, vēsta “Mirror”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tāpat Boriss ar savu jauno mīļāko saderinājies. Pēc savas ģimenes un draugu informēšanas jaunumus Saimonda apstiprinājusi arī savā “Instagram” kontā:

“Mēs saderinājāmies gada nogalē...un mums būs bērns vasaras sākumā.” Šis būs Borisa sestais bērns. Pārējie pieci ir no trīs dažādām sievietēm.

Ar otro sievu šobrīd norit laulības šķiršanas process. Topošo trešo sievu Boriss bildinājis ap Ziemassvētkiem. 55 gadus vecā Džonsona četri vecākie bērni šobrīd ir pilngadīgi, bet piektais ir no mīļākās – īpašumu attīstītājas Helēnas Makintairas.

Līdz šim Apvienotās Karalistes premjerministrs slēpis to, cik tieši viņam ir bērnu, taču līdz ar viņa jaunās mīļākās grūtniecību žurnālistus ieinteresējusi politiķa ģimenes dzīve.

Londonā dzimusī Saimonda, kurai martā apritēs 32 gadi, ir komunikācijas vadītāja un viņa strādājusi pie Džonsona mēra kampaņas.