foto: Unsplash
Vai esi sastapis savu "dvēseles radinieku"? Pazīmes, kas palīdzēs to noteikt
Ir pāri, kuri izskatās tā, it kā būtu radīti viens otram.
Attiecības
2020. gada 29. februāris, 08:06

Vai esi sastapis savu "dvēseles radinieku"? Pazīmes, kas palīdzēs to noteikt

Jauns.lv

Pateicoties klasiskajām Holivudas filmām, vairums cilvēku domā, ka viņi satiks savu dvēseles radinieku un kopā dzīvos laimīgu mūžu. Diemžēl dzīvē viss ir citādāk un citam var paiet desmitgades, līdz izdodas sastapt savu īsto cilvēku, bet kādam tas neizdodas nekad.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Austrumu dzīves māksla runā par “dvēseles radiniekiem”, cilvēkiem kuriem kopā ir viegli, dabiski un kopā veidojas harmoniskas attiecības. Arī, paskatoties apkārt, ievērosi, ka ir pāri, kuri izskatās tā, it kā radīti viens otram.

Ja arī tev gribas saprast, vai esi sastapis dvēseles radinieku, tad iepazīsties ar šiem principiem.

Intuīcijas balss

Sastopot savu dvēseles radinieku, tev var pārņemt neikdienišķas sajūtas. Citi cilvēki izjūt absolūtu mīlestības uzplūdu, bet citi jūtas, kā sastapuši kādu sev tuvu, zināmu cilvēku. Ja šī cilvēka klātbūtnē jau no pirmā mirkļa jūties komfortabli, pacilāti, lai gan tikko iepazināties, tā varētu būt zīme, ka attiecības varētu būt ilgstošas.

Esat labākie draugi

Tas ir aplams mīts, ka mīlnieki nevar būt labi draugi. Patiesībā tieši draudzība ir pamats labām romantiskām attiecībām. Kad esi sastapis savu dvēseles radinieku, esi sastapis savu labāko draugu. Tas gan nenozīmē, ka būtu jāatsakās no citiem draugiem. Vienkārši attiecībās ar dvēseles radinieku labi satiekat, esat atbalsts viens otram, jums ir līdzīga humora izjūta un vērtības.

Abpusēja cieņa

Attiecībās parasti iestājas krīze, kad cilvēki cenšas izmainīt otru cilvēku. Dvēseles radinieki turpretī ciena viens otru ļoti dziļā līmenī. Tāpēc, ja pamani, ka pret kādu cilvēku, neskatoties uz viņa dīvainībām vai paradumiem, izjūti dziļu cieņu un pieņemšanu, iespējams esi sastapis dvēseles radinieku.

Jums ir kopīgi plāni

Kopīgi plāni ir ne tikai pazīme, ka esat atradis dvēseles radinieku, bet arī pazīme, ka attiecības, kurās esat, ir ar potenciālu. Kopīgas vēlmes savieno cilvēkus, padarot viņus par domubiedriem un vienas komandas spēlētājiem. Tāpēc, neskatoties vai esat saistīti ar dvēselēm vai nē, ja šajā dzīvē atrodas partneri, ar kuru ir kopīgs nākotnes redzējums, novērtējiet to!

Jūs viens otru izaicināt

Tavs ideālais partneris ne tikai tevi apbrīnos un pieņems visas tavas nepilnības, bet arī liks tev mainīties. Tas var būt izaicinoši, jo ik pa laikam jūs viens otru izstumsiet no komforta zonas. Taču, tā kā šos izaicinājumus pavadīs absolūta cieņa un pieņemšana, tad tā ir vislabākā augsne personības attīstībai un augšanai. Un, ja abi cilvēki garīgi aug, viņu savienība tikai kļūst stiprāka un noturīgāka.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Pexels.com

Attiecības ir svarīgas abiem

Visi cilvēki strīdas, arī dvēseles radinieki. Pat visharmoniskākie pāri saskaras ar konfliktiem vai nesaprašanos. Neatkarīgi no tā, vai mēģināt tikt galā ar grūtībām ģimenēm, finansiālām raizēm, slimībām, izaicinājumiem karjerā, pāris, kam paredzēts būt kopā, turpinās cīņu par attiecībām. Dvēseles radinieku starpā attiecības vienmēr būs prioritāte, viņi tajās grib justies labi un harmoniski, pat ja dažreiz tas nozīmē salauzt savu ego.

Tu jūties pieņemts

Katram no mums ir maska, ko valkājam, esot sabiedrībā. Taču atrodot dvēseles radinieku, rodas sajūta, ka beidzot esi pa īstam saprasts un pieņemts tieši tāds, kāds esi. Šādās attiecībās abi partneri norāda, ka jūtas pieņemti, esot patiesi. Šāda pieņemšanas sajūta var parādītes arī pirmajā tikšanās brīdī, norādot, ka šīm attiecībām varētu būt potenciāls.

Varat būt šķirti, taču izvēlaties būt kopā

Dvēseles radinieki prot dozēt savu kopā pavadīto laiku ar laiku sev. Viņi uzticas viens otram un jūtas tuvi arī tad, kad dara lietas atsevišķi viens no otra, pie tam bez nekādas greizsirdības vai rūgtuma. Tajā pašā laikā, kad esat attiecībās ar savu dvēseles biedru, jūs jūtaties daudz laimīgāk un piepildītāks, kad kopā izbaudāt kopīgu laiku kā pāris. Galu galā, kas varētu būt labāks, kā pavadīt laiku kopā ar savu labāko draugu, mīļoto un savu lielāko atbalstītāju vienā personā?