foto: Shutterstock
42 gadus veca vīrieša stāsts: "Manai sievai ir perfekts, trenēts augums, taču mani saista apaļīgas sievietes..."
"Sievas vēderprese ir stingrāka nekā manējā, un tas man nosit pilnīgu jebkādu interesi par seksu," atzīst vīrietis. Viņa gaumē ir dāmas ar sievišķīgām formām. 
Attiecības
2020. gada 5. februāris, 06:42

42 gadus veca vīrieša stāsts: "Manai sievai ir perfekts, trenēts augums, taču mani saista apaļīgas sievietes..."

Jauns.lv

"Es neesmu uzticīgs savai sievai, jo viņa man vairs nešķiet seksīga," savu stāstu sāk kāds precēts vīrietis. Kā šādā situācijā saglabāt laulību? Viņa situāciju komentē psiholoģe Deidre Sandersa.

"Man ir 42 gadi, esmu fotogrāfs, strādāju apģērbu katalogu uzņēmumā. Patīk strādāt ar bērniem un fotografēt viņus, taču visvairāk mani saista sievietes ar apaļīgām ķermeņa formām, jo viņas ir apmierinātas ar sevi.

Manai sievai ir 38 gadi, viņai ir brīnišķīgs darbs firmā, kas tirgo notievēšanas produktus. Sieva ir mārketinga speciāliste, ierakusies darbā pāri galvai, un tagad vēl sākusi fanātiski sportot. Viņa ir tieva, taču izskatās pārgurusi, un tagad viņas augums ir kļuvis ciets. Viņas vēderprese ir stingrāka nekā manējā, un tas man nosit pilnīgu jebkādu interesi par seksu. 

Kā vien ir brīvs laiks, sieva dodas uz sporta zāli. Viņa ļoti rūpīgi veido arī mūsu abu ēdienkarti. Restorānos vairs neēd, un no mūsu seksuālās dzīves nav palicis gandrīz nekas. Jo gultā viņa lasa fitnesa un tievēšanas žurnālus.

Reiz parunājāmies ar kādu modeli no Skandināvijas. Tā 32 gadus vecā apaļīgā skaistule mani pilnīgi apbūra. Izteicu viņai dažus komplimentus, dāma mani uzaicināja pie sevis uz viesnīcu iedzert. Izdzērām pa glāzei, tad vēl dažas, beigās aizgājām uz viņas numuru. 

Nākamā lapa: Tālāk lasi raksta turpinājumu un psiholoģes komentāru