foto: Facebook
Prestižais "Vogue" Latvijā radītos bērnu ritenīšus "Brum Brum" nosauc kā lielisku dāvanu Ziemassvētkos
Balansa divritenis "Brum Brum" jau vairākus gadus novērtēts arī pasaules mērogā.
Bērni
2019. gada 11. decembris, 21:37

Prestižais "Vogue" Latvijā radītos bērnu ritenīšus "Brum Brum" nosauc kā lielisku dāvanu Ziemassvētkos

Jauns.lv

Starp pārdesmit labākajām un vērtīgākajām dāvanām bērniem Ziemassvētkos britu "Vogue" ierindojis arī Latvijā radītos amortizējošos bērnu skrejriteņus "Brum Brum".

"Brum Brum" ir balansa divritenis bērniem, kas pasaules mērogā ir unikāls izgudrojums, radīts Latvijā pirms vairāk nekā pieciem gadiem. Britu izdevums "Vogue" šī gada decembra numurā to izcēlis kā lielisku dāvanu Ziemassvētkos jebkuram mazulim vecumā no diviem līdz sešiem gadiem.

"No idejas galvā līdz gatavai mantai arī īstenojies "Brum Brum" – divritenis divus līdz sešus gadus veciem bērniem, bez pedāļiem, zobratiem un ķēdes, lai mazie mācās noturēt līdzsvaru. Tos ražo Mālpilī un pārdod visā pasaulē, iegūtas gandrīz visas dizaina balvas un nominācijas, kādas vien iespējamas. Arī iepakojums ieguvis vairākas nominācijas, jo tas nav jāizmet, bet gan pārtop par mēbeli un garāžu, ko bērni pēc tam var izmantot," pirms trim gadiem "Talsu vēstīm" sacīja ritenīša idejas autors Krišjānis Jermaks. Jermaka ideju realizējusi komanda vairāku cilvēku komanda - Aldis Blicsons, Jānis Jirgens, Edgars Krūmiņš, Imants Bisenieks un citi idejai noticējušie. Savukārt iepakojuma autori ir Aldis Blicsons un Toms Grīnbergs, piedaloties "Stora Enso Latvija".

Ritenītis, kuram dizainers dod gluži vai mūža garantiju, maksā pāris simtus eiro.