Attiecības
2019. gada 12. decembris, 14:06

Reāls stāsts par vīrieti, kurš dzīvo ar divām sievietēm. Citiem viņu attiecības skauž

Jauns.lv

Šis amerikāņu pāris ar savu nākamo mīļāko iepazinās koncertā. Trijotne ir svēti pārliecināta, ka citi vīrieši šo attiecību modeli apskaužot. Taču viņi neļauj nenovīdībai iezagties savā netradicionālajā ģimenē, pateicoties jogas nodarbībām...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Attiecības trijatā. Pateicoties jogai, greizsirdības neesot

gallery icon
17

Inženieris celtnieks Maikls Teilors (30) un viņa sieva jogas instruktore Lorēna (30) dzīvo Floridā, ASV. Abi iepazinās koledžas gados. Pāris sāka satikties 2011. gadā, bet piecus gadus vēlāk apprecējās.

Viņi septiņus gadus bija nodzīvojuši monogāmās attiecībās, bet tad atskārtuši, ka abiem mīlestības pietiktu vēl kādam cilvēkam, un izteikuši vēlēšanos paplašināt savus attiecību apvāršņus, laulības dzīvi dalot ar vēl kādu.

2018. gada jūnijā Teiloru pāris kādā no amerikāņu mūziķa Gryffin koncertiem iepazinās ar veselības veicināšanas konsultanti Džesiku Vudstoku (30). Koncerta laika Lorēna ievēroja Džesiku, kura uz pasākumu bija atnākusi kopā ar draugiem. Pēc kāda laika Džesika pienākusi pie laulātā pāra un pateikusi Lorēnai komplimentu par to, cik viņa labi izskatās. Turpmāko vakara daļu visi trīs pavadījuši kopā, sarunājoties viens ar otru, smejoties un klausoties savu iemīļoto mūziku. Kopš šī brīža, var teikt, ka viņi vairs nav šķīrušies.

Maikls, Lorēna un Džesika savas attiecības vērtē ļoti līdzvērtīgi. Viņi uzskata, ka visi trīs ir vienādi stipri mīloši. Viņi neuzskata, ka ir pāris, kam tikai pievienojies trešais.

Lai gan viņu attiecības galvenokārt esot balstītas uz visiem trim kā vienotu veselumu, katram no viņiem šajā trīsvienībā veido savas „pāra attiecības”. Viņi uzskata, ka atklāta izrunāšanās ir panākumu atslēga šajās trīs cilvēku partnerattiecībās.

Lorēnas, Maikla un Džesikas ģimenes esot pieņēmušās viņu izvēlēto attiecību modeli un seksualitāti. Viņi pauduši sajūsmu, ka pats labākais šādā attiecību modelī esot tas, ka viņiem ir trīs draugu kompānijas un trīs ģimenes, kas tos mīlot un atbalstot.

Turpretī, kad visi trīs izejot kopā sabiedrībā, nākoties saskarties ar apkārtējo neizpratni un pastiprinātu interesi par šāda veida attiecībām. Visi trīs ir svēti pārliecināti, ka citi vīrieši apskaužot viņu dzīvesveidu. Trijotne apliecina, ka nedrošība, dusmas un skumjas ir gluži dabiskas emocijas, kas piemeklē cilvēkus arī jebkurās tradicionālās attiecībās. Taču pateicoties jogai un meditācijai, viņiem izdodoties atbrīvoties no šādas nedrošības. Joga ļaujot saglabāt vēsu prātu un izrunāt visas nesaskaņas, kas viņiem visiem trim laiku pa laikam rodas.

Tēmas