foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Pasaules čempione bodibildingā, kuru Krievijā uz ielas vienmēr pamana
Dzīvesstils
2019. gada 10. decembris, 19:06

Pasaules čempione bodibildingā, kuru Krievijā uz ielas vienmēr pamana

Jauns.lv

Pasaules čempioni bodibildingā neuztrauc tas, ka viņas vīram ir mazāki muskuļi nekā viņai. Pats galvenais laimīgās attiecībās esot abpusēja mīlestība un atbalsts.

28 gadus vecā krievu svarcēlāja Natālija Kuzņecova no Čitas sāka apmeklēt sporta zāli 14 gadu vecumā. Viņas tēvs meitu tajā vecumā raksturojis kā mazu pelīti.

Viņš domājis, ka sporta zāles apmeklēšana pacels meitas pašpārliecinātību. Ar vīru (42 gadi) Natālija iepazinās pirms desmit gadiem.

Pusaudžu gados meitene svērusi 40 kilogramus, taču tagad viņas svars ir 90 kilogrami. Viņa nekad neesot sapņojusi par karjeru sportā.

Taču sporta skolotājs esot palīdzējis sasniegt rezultātus: “Viņš ļoti ietekmēja manu nākotni. Pirmo reizi sporta zāli apmeklēju bez noteikta mērķa, bet pēc trīs mēnešiem treneris vaicāja vai vēlos piedalīties bodibildinga sacensībās. Piecpadsmit gadu vecumā es kļuvu par Aizbaikāla novada čempioni.”

Pēc pasaules čempiones titula iegūšanas Natālija pamanījusi, ka uz ielas viņu atpazīst: “Esmu jau pieradusi pie slavas. Cilvēki atpazīst mani uz ielas. Tā notiek visur, kur eju.”

Kuzņecova par pasaules čempioni kļuva 2014.gadā. Jānorāda, ka Natālija ir visai populāra sieviete. Sociālajā tīklā "Instagram" viņai ir vairāk nekā 500 000 sekotāju.