foto: Shutterstock
Trauksmes signāls attiecībās: uzmanies, ja vīrietis tev saka šīs 3 frāzes
Izskatās, ka viņam galvā jau vīd domas par šķiršanos, taču viņš izvēlas pasīvo taktiku - novest tevi līdz tam, lai šo grūto lēmumu pieņemtu tu pati, nevis viņš.
Attiecības
2019. gada 8. decembris, 06:24

Trauksmes signāls attiecībās: uzmanies, ja vīrietis tev saka šīs 3 frāzes

Jauns.lv

Ja arvien biežāk dzirdi, ka mīļotais cilvēks tev saka šos vārdus, esi piesardzīga. Vai varbūt tu pati šādi atļaujies teikt savam partnerim?

Zini, šī ir tava problēma, un tev ar to arī jātiek galā - viņš saka, kad lūdz palīdzību vai vienkārši padomu, kā rīkoties vienā vai otrā situācijā. Iespējams, viņu ir sakaitinājis kāds viens konkrēts tavs jautājums vai arī neadekvāti lēmumi ilgstošā laikposmā, taču - ja šo frāzi dzirdi jau ne pirmo reizi, izskatās, ka viņš vienkārši vēlas norobežoties no visa, kas saistīts ar tevi. Ir pienācis brīdis domās pagriezt laiku atpakaļ un censties atcerēties, kā tas viss sākās. Iespējams, ka situāciju vēl var izrunāt un glābt.

Ja tev kaut kas nepatīk, tevi neviens netur - viņš neapmierināts paziņo, kolīdz tu centies pateikt savu viedokli vai viņam iebilst. Protams, ir vīrieši, kas attiecībās šo pozīciju ievēro jau no paša sākuma - par šiem indivīdiem te šoreiz pat nerunājam. Runājam par tiem, kuriem līdz šim tavs viedoklis bija svarīgs un viņi to uzklausīja. Izskatās, ka viņam galvā jau vīd domas par šķiršanos, taču viņš izvēlas pasīvo taktiku - novest tevi līdz tam, lai šo grūto lēmumu pieņemtu tu pati, nevis viņš.

Dari, kā gribi - skaidri un gaiši viņš atbild uz tavu lūgumu pēc padoma. Ja tā ir viena šāda reize, tātad šajā mirklī viņš ir vienkārši noguris vai sapīcis. Ja šī frāze atkārtojas, tas nozīmē, ka viņu tas vienkārši neinteresē. Viņš cenšas atdalīt tavu dzīvi no savējās, izveidot distanci, norobežoties, nebūt iesaistīts tavos lēmumos. Bieži šī frāze tiek sacīta kopā ar iepriekšējo: ja ir runa par taviem lēmumiem, viņš norobežojas, bet, ja runa par  paša dzīvi, viņš atstumj tevi.

Nākamā lapa: Raksta turpinājumā lasi - kā reaģēt un ko teikt šādā situācijā