Attiecības
2019. gada 29. novembris, 13:45

"Jebkurai sievai būtu nepatīkami" - Džastins Timberleiks "jūtas vainīgs" par divdomīgo situāciju ar kolēģi

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātājs Džastins Timberleiks jūtas vainīgas un apsola atlīdzināt savai sievai Džesikai Bīlai par fotogrāfijām, kurās viņš redzams sadevies rokās ar kolēģi Ališu Veinvraitu, vēsta “Daily Mail”.

Jau vēstīts, ka medijos izplatītas fotogrāfijas, kurās 38 gadus vecais dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks ballītē ir sadevies rokās ar savu 30 gadus veco kino kolēģi Ališu.

Tagad slavenībām pietuvinātas personas medijiem sacījušas, ka Džastins atzinis – tajā vakarā bijis piedzēries un pārlieku aizrāvies, taču esot apņēmies aizmirst par šo vakaru, kamēr sieva Džesika par visu esot pasmējusies.

Pāra fani bijuši šokēti, kad bildes parādījušās publiski un kopš tā laika izplatījušās baumas par abu iespējamo saikni.

foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
Pāris cenšas par notikušo vienkārši pasmieties, vēsta slavenībām pietuvinātas personas.

“Viņi cenšas par to vienkārši pasmieties. Protams, tas bija nepiedienīgi un jebkurai sievai varētu būt nepatīkami. Viņu laulība izdzīvos. Viņš jūtas vainīgs un atlīdzinās viņai par to. Viņš zina, cik ļoti viņam paveicies un tas neesot bijis nekas īpašs, jo visi kopā mēdz pavadīt laiku,” sacījis kāds zvaigžņu pārim pietuvināts avots.

Ballītē, kurā nofotografēts kopā ar kolēģi, Džastins esot bijis bez laulību gredzana. Tas licis faniem pamatīgi satraukties par viņa iespējamām attiecībām ar kino kolēģi Ališu.

Džastins Timberleiks ar sievu Džesiku Bīlu

Dziedātājs un aktieris Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla

gallery icon
20

Tikmēr Džastina sieva Džesika, ar kuru viņš precējies septiņus gadus, pēc bilžu parādīšanās medijos manīta smaidīga, ar laulību gredzenu pirkstā dodamies ikdienas gaitās.