foto: MDWfeatures / Brandon Tidd / Vida Press
Divas sievas un vīrs - precēta trijotne no ASV gaida ģimenes pieaugumu
Tagad ģimenē ir divas sievas un vīrs.
Cita pasaule
2019. gada 19. novembris, 07:29

Divas sievas un vīrs - precēta trijotne no ASV gaida ģimenes pieaugumu

Jauns.lv

Pasaule ir dīvainību pilna! Viss sākās ar spēli „Truth or Dare” (Patiesība vai risks). Pēc tās kāds pāris no Viskonsīnas, ASV, uzsāka attiecības ar labāko draudzeni. Tagad viņi ir „precēti” un decembrī gaida ģimenes pieaugumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divas sievas un vīrs no ASV

gallery icon
17

Brendons Tids (34) no Oregonas un viņa sieva Elizabete (23) ar Šenonu (30) no Ohaio iepazinās, pateicoties „Harija Potera” fanu mājaslapai, ko laulātais pāris veido. Drīz vien trijotne sadraudzējās.

foto: MDWfeatures / Brandon Tidd / Vida Press
Tagad ģimenē ir divas sievas un vīrs.

Šenona tolaik vēl dzīvoja kopā ar mammu un laulātais pāris apsolījās jaunajai draudzenei palīdzēt nostāties dzīvē „pašai uz savām kājām”. Šenona pārcēlās uz Viskonsīnu. Kamēr viņa meklēja sev dzīvokli, Brendons un Elziabete atvēlēja viņai dzīvesvietu vienā no savas mājas brīvajām istabām.

foto: MDWfeatures / Brandon Tidd / Vida Press
Brendons ar sievu Elizabeti (vidū) bildināja draudzeni Šenonu un oktobrī visi trīs nosvinēja „kāzas”.

Vienu vakaru visi trīs spēlēja populāro spēli „Truth or Dare”, kuras laikā abas mazliet pār mēru iereibušās sievietes ļāvās skūpstam. Tas pats atkārtojās arī nākamajā vakarā. Pārsteigtā (un precētā!) Elizabete atklāja, ka viņai patiesībā tas patīk.

Elizabete pamazām iemīlējās draudzenē Šenonā, kas pie viņiem bija apmetusies tikai uz laiku. Tā kā trijotne daudz laika pavadīja kopā un neizpalika arī romantiski brīži, arī Brendons sāka atskārst, ka ir iemīlējies Šenonā. Tā no nevainīgas draudzības aizsākās trijotnes kopīgais romāns.

foto: MDWfeatures / Brandon Tidd / Vida Press
Elizabete, kas ir Brendona pirmā un likumīgā sieva, decembrī kļūs par māti. Šim mazulim būs trīs vecāki...

Brendons, kurš ir profesionāls suņu treneris, pildīja militāro dienestu, kad 2014. gadā iepazinās ar Elizabeti no Viskonsīnas. Abus vienoja militārā struktūra, un viņu pazīšanās pārauga ciešā draudzībā. Tam sekoja pirmie randiņi, un drīz vien Brendons pārcēlās uz dzīvi pie Elizabetes. Divus gadus vēlāk pāris apprecējās un nopirka pirmo kopīgo māju.

2018. gadā Brendons un Elizabete abi kopā bildināja Šenonu, izdarot to ar romantiskas vēstules palīdzību, kurā abi atklāja savas jūtas, kā arī aizveda Šenonu uz papīra laternu festivālu, kas bija sens viņas sapnis.

2019. gada martā Elizabete atklāja, ka ir mātes cerībās ar pirmo bērnu. Oktobrī trijotne „apprecējās” un jau šā gada decembrī visi trīs plāno kļūt par vecākiem...

Tēmas