foto: REUTERS/SCANPIX
Skandalozais reperis T.I. katru gadu pārbauda nu jau pilngadīgās meitas nevainību
Reperis T.I. ar ģimeni "People's Choise Awards 2019" ceremonijā.
Bērni
2019. gada 12. novembris, 05:02

Skandalozais reperis T.I. katru gadu pārbauda nu jau pilngadīgās meitas nevainību

Jauns.lv

Amerikāņu reperis T.I. nekad nav izcēlies ar priekšzīmīgu uzvedību un iemantojis slavu ar dažādiem skandaloziem izgājieniem, taču savu 18 gadus veco meitu viņš nolēmis turēt ciešos grožos. Izskatās, ka sekss līdz laulībām meitai ies secen, vēsta ārvalstu tabloīdi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kādā nesenā intervijā reperim jautāts vai 39 gadus vecais dziedātājs nekautrējas runāt ar meitu par intīmām tēmām.

"Mums viss ir daudz nopietnāk. Mēs ne tikai runājam, mēs katru gadu braucam pie ginekologa, lai pārbaudītu viņas nevainības plēvi," paziņojis tēvs. Sākumā licies, ka reperis joko, taču tad viņš turpinājis:

"Nākošajā dienā pēc dzimšanas dienas ballītes, kamēr Deija priecājas par dāvanām, es uz viņas istabas durvīm uzlīmēju zīmīti - "Ginekologs. Rīt. 9:30" Pēc likuma ārsts nav tiesīgs izpaust informāciju par pacientiem, taču tad meitai vaicāju – vai tev no manis ir kas slēpjams? Viņai nekas neatliek, kā parakstīt papīrus, kuros viņa piekrīt par tēva informēšanu par jebkādu medicīnisku diagnozi. Viņai ir 18 un viņa ir nevainīga."

Žurnālistam atlicis vien pažēlot nabaga meiteni, kura šajā gadā uzsākusi mācības koledžā, taču viņas dzīve atgādina ieslodzījumu.

View this post on Instagram

lil baby 🧡 swimsuit: @iconswim

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on