foto: Pixabay
Britu vīrietis vairākus gadus dzīvo dubulto dzīvi ar divām sievietēm - līdz pieļauj liktenīgu kļūdu
Atmaskotais vīrietis sievietēm melojis vairākus gadus./Ilustratīvs attēls.
Attiecības
2019. gada 8. novembris, 07:03

Britu vīrietis vairākus gadus dzīvo dubulto dzīvi ar divām sievietēm - līdz pieļauj liktenīgu kļūdu

Jauns.lv

Lielbritānijā kāds vīrietis vairākus gadus vienlaicīgi ticies ar divām sievietēm līdz viena no viņām atskārtusi, ka tiek mānīta.

38 gadus vecā Katerīna draugu satikusi iepazīšanās aplikācijā “Plenty of Fish”. Jau pirmajās sarakstēs viņš stāstījis, cik ļoti vēlas “noenkuroties tāpat kā viņa mamma un tētis”.

“Viņš bija apburošs, ļoti uzmanīgs un vēlējās ātrāk veidot attiecības. Tomēr tikko es tam piekritu, viņš atkāpās un attiecības tā arī nekad neprogresēja,” stāsta Katerīna. Pēc trīs ar pusi gadiem sieviete drauga mobilajā telefonā ieraudzījusi “Whatsapp” saraksti ar kādu sievieti. Katerīna uzreiz sapratusi, ka vīrietis dzīvo “dubultu dzīvi” un visi viņa draugi un ģimene par to zinājuši.

Abām sūtītas identiskas mīlestības vēstules, kamēr pats atradies ceļojumā ar otru, bet pirmajai teicis, ka ir komandējumā. Vīrietis sievietes esot arī fiziski iespaidojis. Kad abas sapratušas, ka tiek mānītas, vērsušās policijā, taču vienīgais par ko vīrieti varēja apsūdzēt esot bijusi vardarbība. Lai gan lieta nonākusi līdz tiesai, visas apsūdzības atceltas. Katerīna ar savu stāstu dalījusies, lai brīdinātu citas sievietes. Tāpat viņa vēlas, lai tiktu ieviestas izmaiņas likumdošanā, kas paredz atbildību arī par “dubultas dzīves” dzīvošanu.