foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
FOTO: influenceru pāris pamatīgi nozākāts par dzīvībai bīstamu izrādīšanos slavas dēļ
Cita pasaule
2019. gada 12. septembris, 11:22

FOTO: influenceru pāris pamatīgi nozākāts par dzīvībai bīstamu izrādīšanos slavas dēļ

Jauns.lv

Influenceri Kellija Kastile un Koudija Vorkmans, kuru sociālās vietnes "Instagram" profilam ir vairāk nekā 162 tūkstoši sekotāju, šī gada augusta izskaņā publicējuši pārdrošu fotogrāfiju. Pēc notikušā abi pamatīgi nozākāti par neapdomīgo rīcību un citu cilvēku iedrošināšanu riskēt ar savu dzīvību.

Pārdrošais attēls uzņemts Dienvidamerikā, Peru, pie zilganas krāsas ezera Humantay kalnos. Lai no klints neiekristu dzidrajā ūdenī, Kellijas draugs Koudijs savu draudzeni pietur tikai ar rokām.

"Pasaule tevi gaida," pie publicētā attēla saviem sociālo tīklu sekotājiem vēsta pāris. "Mēs izaicinām tevi izmantot izdevību, pārvarēt pagātnes negatīvismu un sevis apspiešanu, lai iztēlotos to, kādi jūs vēlaties būt. Ir atšķirība starp riskēšanu ar savu dzīvību un riskēšanu, lai dzīvotu. Mēs zinām, kurā pusē mēs daudz labprātāk būtu, un kā ir ar tevi?"

Kamēr daži no ceļotāju pāra sekotājiem patiešām iedvesmojušies no šī vēstījuma, daudzi pauduši arī sašutumu par Kellijas drošību un to, ka pāris šādā veidā iedrošina citus būt pārgalvīgiem.

"Šis ir mileniāļu paaudzes stulbums," raksta kāds sociālo tīklu lietotājs. "Vai tiešām jūs iedrošināt citus riskēt ar savu dzīvību? Jums liekas, ka šie uzrakstītie vārdi ir ar kādu nozīmi!! Man šķiet, ka tie ir stulbi," raksta vēl kāds.

Kellija un Koudijs pēc negatīvo komentāru saņemšanas medijiem taisnojas, ka uzņemtā fotogrāfija, viņuprāt, nav bīstama. Abi norāda, ka nekad mūžā neriskētu ar dzīvību un neiedrošinātu uz to arī citus.

Šie paši influenceri ārvalstu mediju un sociālo tīklu lietotāju uzmanības lokā nonākuši arī iepriekš, kad tika abi publicēja līdzīga tipa fotogrāfiju. Šis attēls uzņemts Indonēzijā, Bali, un fotogrāfijā Kellija jau atkal redzama dzīvībai bīstamā pozīcijā, karājoties pāri baseina malai.