foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 12. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 12. jūlijs, 04:21

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 12. jūlijs

Jauns.lv

Jauku dienu visiem!

AUNS

Daudz prieka sagādās vaļasprieks vai kāda īpaša nodarbe, kas nav saistīta ar ikdienišķām lietām un kurai nav bijis laika pievērsties. Ja jūti, ka tev nepieciešams norobežoties un sakārtot domas, dari tā.

VĒRSIS

Lai labāk saprastu notiekošo, mācies lasīt starp rindiņām un saprasties no pusvārda. Nesagādā vilšanos tuviniekiem, nepieļauj, ka par strīda objektu kļūst neizpildīti solījumi. Var rasties pārliecība, ka ilgām attiecībām jāliek punkts.

DVĪŅI

Ar ģimeni un kaimiņiem izrunājies no sirds – šādi var nākt gaismā kāda būtiska atziņa, kas palīdzēs gūt pamatīgu uzrāvienu tālāk dzīvē. Tevi uzklausīs, un tev “aizķersies” vajadzīgā informācija, padomi. Tikai ieklausies.

VĒZIS

Nepietiekami nopietna attieksme pret lietišķiem jautājumiem vēlāk var vainagoties pat ar atlaišanu un bezdarbu, tāpēc šodien jo īpaši piedomā par savu profesionālo reputāciju. Sirdsmieru palīdzēs atgūt tikšanās ar tev nozīmīgu cilvēku.

LAUVA

Dāmas šodien mieru un veldzi gūs kādā SPA vai pirtī. Tavā vēlmju un vajadzību sarakstā var parādīties ieraksti, kurus būs grūti īstenot. Problēmas var sagādāt izklaidība un nevērība pret vistuvākajiem.

JAUNAVA

Izdarot izvēli, vadies pēc sajūtām, un nebrīnies par rezultātu. Vēlme izdabāt sev dominēs pār praktiskumu. Ja neizdodas pakāpties pa karjeras kāpnēm, uzlabo attiecības ar tuviniekiem vai baudi miesu un garu relaksējošas procedūras.

SVARI

Šopēcpusdien atturies no ilglaicīgu līgumu parakstīšanas. Apstākļi nebūs labvēlīgi jaunas sadarbības veidošanai – partneri nelabprāt dalīsies ar informāciju, būs arī tādi, kas neticībā grozīs galvu, un viņu šaubas diemžēl piepildīsies.

SKORPIONS

Mīlas dzīve var nest sarūgtinājumus un vilšanās. Tiec skaidrībā ar savām vēlmēm un nodomiem. Katrs uzmundrinājums būs kā eliksīrs, kas vairo enerģiju un prieku. Nesaisti lielas cerības ar jauniem kontaktiem.

STRĒLNIEKS

Šovakar netrūks sadzīvisku pārpratumu un sarežģījumu. Sastopoties ar grūtībām, var zust pacietība, rasties domstarpības gan privātajās, gan lietišķajās attiecībās, gaismā var tikt celti seni aizvainojumi. Saglabā rāmumu!

MEŽĀZIS

Lai nenonāktu laika trūkumā, konsekventi ievēro paša plānoto darbu kārtību, nepievērs uzmanību sīkumiem, koncentrē uzmanību uz galveno, patiesi aktuālo. Aplamības priekšstatos tev nāksies pielabot procesa gaitā.

ŪDENSVĪRS

Darbā, biznesā, sabiedrībā šodien veiksies bet gandarījums par paveikto var būt niecīgs. Garīga rakstura jautājumos necenties iedziļināties, jo būs grūti sakopot domas. Rīts noteikti būs gudrāks par vakaru un nakti.

ZIVIS

Pieņem to, kas notiek apkārt, rodot visam, kas tev svarīgs, pamatojumu. Jaunas iespējas un pārmaiņas izmanto savā labā. Ja tavas vēlmes būs pietiekami godīgas un motivētas, varēsi lepoties ar panākumiem.