foto: Shutterstock
12 precēti pāri atklāti pastāsta, cik bieži patiesībā viņiem ir sekss
Attiecības
2019. gada 15. jūnijs, 05:16

12 precēti pāri atklāti pastāsta, cik bieži patiesībā viņiem ir sekss

Jauns.lv

Mūsu vēlme pēc seksuālas tuvības nemitīgi mainās. Dažkārt pietiek vien ar nelielu stresu, kad jau, skat, vakarā negribas domāt ne par ko citu, kā tikai mīksta gultiņa un salds miegs. 12 precēti pāri portālam menshealth.com atklāj, kāda ir viņu patiesā intīmā dzīve.

1. "Vidēji vismaz vienreiz nedēļas nogalē un kādas pāris reizes nedēļā arī darbdienās. Protams, tas atkarīgs no darba slodzes tajā nedēļā. Vai mājās nākam pārguruši vai ne pārāk. Ir nedēļas, kad vispār nemīlējamies. Esmu precējies 8 gadus."

2. "Man ir 27 gadi, sievai 31. Mums ir trīs bērni. Pēc mēneša svinēsim 10 gadu kāzu jubileju. Mīlējamies katru dienu. Gadās, ka kādu dienu izlaižam, kad esam noguruši vai aizņemti, taču ilgāk par vienu dienu bez seksa mēs nevaram izturēt. Reiz sieva bija tik ļoti dusmīga, ka mums nebija seksuālu attiecību apmēram 13 dienas. Tas bija drausmīgākais laiks manā dzīvē." 

3. "Bērnu mums nav, esam precējušies 5 gadus. Mīlējamies četras reizes nedēļā. Pavisam esam kopā 8 gadus - ja skaitām laiku, kad tikai satikāmies, bet nedzīvojām kopā."

4. "Esam precējušies vienu gadu. Mīlējamies divreiz mēnesī."

5. "Bērnu mums nav, apprecējāmies ļoti jauni. Pirmajā gadā pēc kāzām mīlējāmies astoņas reizes nedēļā. Otrajā gadā - piecas reizes nedēļā. Trešajā gadā - trīs reizes nedēļā. Ceturtajā gadā - vienreiz nedēļā. Piektajā gadā - trīsreiz mēnesī. Sestajā gadā - divreiz mēnesī."

6. "Esam precējušies 6 gadus, mums ir divi bērni, gaidām trešo. Intīmā dzīve: trīs četras reizes nedēļā (kad sieva nav stāvoklī). Kad ir stāvoklī (piemēram, tagad) - vienu vai divas reizes nedēļā. Kaut arī sievas dzimumtieksme šobrīd ir samazinājusies, viņa tāpat cenšas par mani parūpēties."

Nākamā lapa: Raksta turpinājumu lasi šeit