foto: insight media / ddp / Vida Press
Kardašjanas bijušais vīrs atzīstas, ka pārgulējis ar vairāk nekā 2000 sievietēm
Lamārs Odoms pērn martā.
Attiecības
2019. gada 16. maijs, 14:19

Kardašjanas bijušais vīrs atzīstas, ka pārgulējis ar vairāk nekā 2000 sievietēm

Jauns.lv

Pazīstamais amerikāņu basketbolists Lamārs Odoms, bijušais realitātes šovu zvaigznes Hlojas Kardašjanas vīrs, atklājis, ka savā mūžā pārgulējis ar vairāk nekā diviem tūkstošiem sieviešu. "Man bija problēma," atzīst NBA čempions.

39 gadus vecais Odoms, kura rēķinā ir gan divi NBA čempiontituli, gan pasaules čempionāta zelta medaļa, gan olimpisko spēļu bronza, par atkarību no seksa un narkotikām izklāstījis savā autobiogrāfijā "Darkness to Light".

"Biju apsēsts ar seksu, kopš sevi vispār atceros," grāmatā, kuras fragmenti nonākuši izdevuma "People" rīcībā, raksta Odoms. "Esmu atkarīgs no seksa. Man pat beidzās porno, ko skatīties. Un tad tu saproti - ir jau par traku."

Basketbola zvaigzne saka - esot pārgulējis ar vairāk nekā diviem tūkstošiem sieviešu. "Striptīza dejotāju bija tik daudz, ka nevar pat saskaitīt. Tas neko nenozīmēja, bet vairākām es par to arī maksāju. Un nebūt tāpēc par viņām sāku sliktāk domāt," tā Odoms.

foto: ddp images/JPI Studios / Vida Press
Lamārs un Hloja 2011. gadā - vēl kā precēts pāris.

Lamārs un Hloja Kardašjana bija precējušies no 2009. līdz 2016. gadam, Odoms vairākas reizes bija viesis arī Kardašjanu ģimenes realitātes šovā "Keeping Up with the Kardashians". Un viņam ar sievu bija arī pašiem savs realitātes šovs "Khloé & Lamar".

Sportists autobiogrāfijā atklāj - protams, sievu laulības laikā ir krāpis, ne reizi vien. Un viņa par to uzzinājusi. Odoms arī piebilst - seksuālie piedzīvojumi gājuši rokrokā ar narkotiku lietošanu. "Sekss bija tas, kas man lika lietot narkotikas. Jo tad tā lieliskā izjūta dubultojas," pauž basketbolists, kas savu NBA karjeru beidza 2013. gadā.

Lamārs Odoms bordelī izklaidējies ar Kimas Kardašjanas līdzinieci

Bordelī, kurā līdz bezsamaņai izklaidējies bijušais NBA spēlētājs Lamārs Odoms, strādā arī transseskuālis, kas uz mata līdzinās sportista sievas māsai ...

gallery icon
7

Aizraušanās ar narkotikām Odomam reiz teju beidzās liktenīgi - 2015. gadā viņš devās uzdzīvot uz kādu Lasvegasas bordeli, kur pārdozēja narkotikas un gandrīz aizgāja viņsaulē. "Tas man bija kā trauksmes zvans - sak, tā vairs nevar turpināt," atminas viņš. No narkotikām bijusī sporta zvaigzne tagad esot brīvs, taču ar saviem dēmoniem cīnoties vēl aizvien: "Joprojām esmu atkarīgais. Joprojām cīnos. Bet nekad vairs tajā tumsībā nenonākšu. Nekad vairs."