foto: Scanpix/LETA
Vienkāršs triks, ko hercogiene Ketrīna izmanto, lai kāzās nekad neaizēnotu līgavu
Apmeklējot kāzas, hercogiene Ketrīna izvēlas tērpu, kāds viņai bijis mugurā jau agrāk. Daudzi uzskata, ka viņa tā rīkojas, lai nepiesaistītu sev uzmanību, un tā visa nedalīti tiktu līgavai un līgavainim.
2018. gada 31. maijs, 06:01

Vienkāršs triks, ko hercogiene Ketrīna izmanto, lai kāzās nekad neaizēnotu līgavu

Kasjauns.lv

Hercogiene Ketrīna labi apzinās, ka viņas gaitām sabiedrība seko ik uz soļa, un katra iziešana sabiedrībā tiek fotografēta un atspoguļota presē. Ja Ketrīnu uzaicina uz kāzām, viņa īpaši pārdomā apģērba izvēli, lai būtu skaista un eleganta, kā vienmēr, un tajā pašā laikā neaizēnotu līgavu, kas sabiedrībā varbūt nav tik populāra kā viņa pati.

Stila izjūta un laba gaume ir vienas no lietām par ko visvairāk apbrīno hercogieni Ketrīnu. Pašai pēc tā netiecoties, viņa kļuvusi par mūslaiku modes ikonu. Tērps, kas bijis mugurā Ketrīnai, nākamajā dienā veikalos jau vairs nav nopērkams.

Vēl hercogieni apbrīno par to, ka viņa nevairās vilkt apģērbu, kas mugurā redzēts pirms pieciem un pat 10 gadiem. Arī šādā tērpā viņa aizvien ir stila ikona. Kā zināms, labs un klasisks tērps no modes neiziet. Ketrīna līdzinās vienkāršajai tautai vairāk, kā to varētu iedomāties. Galu galā, ne tik sen viņa bija viena no tās.

foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti vīrabrāļa prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās. Šī mēteļkleita hercogienei mugurā bijusi jau agrāk, turklāt vairākkārt.

Kāzas karaļnama pārstāvji uztver ļoti nopietni. Hercogiene vienmēr uz šādām svinībām ierodas stilīgi ģērbusies, tajā pašā laikā viņa demonstrē savu prasmi taupīt un nekad, nekad neaizēno līgavu!

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas bija gada notikums britu karaliskajā ģimenē. Lai gan Ketrīna zināja, ka visa pasaule viņu vēros, hercogiene nevairījās svinības apmeklēt mēteļkleitā, kurā izgājusi sabiedrībā jau agrāk, turklāt vairākkārt! Fani domā, ka Ketrīna to darījusi, īpašu nodomu vadīta.

foto: Vida Press
Pirmoreiz modes nama „Alexander McQueen” mēteļkleitā hercogiene Ketrīna redzēta meitas princeses Šarlotes kristībās 2015. gadā.

Modes nama „Alexander McQueen” mēteļkleita, kuru viņa izvēlējās kāzu apmeklējumam, hercogiene jau agrāk vilkusi uz vairākiem saviesīgiem pasākumiem. To skaitā meitas princeses Šarlotes kristībām un karalienes oficiālajām dzimšanas dienas svinībām – „Trooping The Colour” parādi.

foto: Vida Press
Šī pati mēteļkleita viņai bija mugurā, vērojot „Trooping The Colour” parādi 2016. gadā.

Ikreiz kad viņa izgājusi sabiedrībā, hercogienes Ketrīnas tērps ir diskusiju tēma numur viens. Daži izteikuši pieņēmumu, ka uz Harija un Meganas kāzām viņa uzvilkusi „veco” mēteļkleitu, lai novērstu uzmanību no sevis, un tā visa tiktu vīrabrālim un viņa līgavai.

foto: Vida Press
2011. gadā, apmeklējot prinča Viljama māsīcas Zāras Filipsas un Maika Tindala kāzas.

Turklāt šī nav pirmā reize, kad hercogiene Ketrīna pielietojusi šādu triku, apmeklējot kāzas. 2011. gadā Ketrīna un princis Viljams bija jaunlaulātie un vislielākais „mediju magnēts”. Kad pāris apmeklēja Viljama māsīcas Zāras Filipsas un Maika Tindala kāzas, Ketrīna izvēlējās mēteļkleitu, kurā bija tērpusies uz citām kāzām, kas notika piecus gadus agrāk. Izvēloties apģērbu, kurā redzēta sabiedrībā jau agrāk, Keita apzināti centusies nepiesaistīt sev uzmanību, lai visa tā nedalīti tiktu līgavai un līgavainim.

foto: Vida Press
Šī pati mēteļkleita Ketrīnai bija mugurā arī piecus gadus agrāk, kad viņa apmeklēja Loras Pārkeres Boulzas un Harija Lopesa kāzas 2006. gadā.

Dodoties uz ģimenes draugu Viljama van Katsema un Rouzijas Rakas Kīnas kāzām, Ketrīna bija māmiņas cerībās ar pirmo bērnu princi Džordžu. Bija skaidrs, ka plašsaziņas līdzekļiem interesēs, kādu tērpu izvēlējusies Ketrīna, lai diskutētu par grūtnieces stiliņu.

foto: Vida Press
Dodoties uz Viljama van Katsema un Rouzijas Rakas Kīnas kāzām 2013. gada maijā.

Tā vietā, lai uzvilktu ko ekstravagantu, hercogiene kāzas apmeklēja veikalu tīkla „Topshop” kleitā par 50 dolāriem. Šajā tērpā viņa bija apmeklējusi arī kādu citu pasākumu, kas notika mēnesi pirms Katsemu pāra kāzām.

foto: Vida Press
2013. gada aprīlī, apmeklējot pasākumu.

Vai arī Saseksas hercogiene Megana ievēros šādus stila trikus un vienu tērpu ģērbs atkārtoti, tāpat kā to dara viņas jaunā radiniece? Izskatās, ka Megana to dara jau tagad. Fani ievērojuši, ka vienu un to pašu modes nama „Alexander McQueen” žaketi Megana uzvilkusi uz diviem dažādiem savstarpēji nesaistītiem pasākumiem.

foto: Vida Press
Megana Mārkla „Invictus Games” pieņemšanu apmeklēja zaļā kleitā un modes nama „Alexander McQueen” žaketē.

Pirmo reizi tas bija „Invictus Games” pieņemšanā, kad Megana to saskaņoja ar zaļu kleitu, bet otru reizi viņa to uzvilka pie biksēm, apmeklējot „Endeavour Fund Awards” pasākumu.

foto: Vida Press
Šī pati žakete Meganai bija mugurā, dodoties uz „Endeavour Fund Awards” pasākumu.

Hercogiene Ketrīna ir viena no visu laiku apdomīgākajām kāzu viešņām vai arī viņai ir tuvas vienkāršās tautas pārstāves saknes. Bezgala daudz cilvēku atzinīgi novērtē, ka viņa nepērk tērpu par pasakainu cenu, lai uzvilktu to tikai vienu vienīgu reizi. Vairums slavenību tā dara, taču ne Ketrīna. Ja kamera fiksē katru tavu iziešanu sabiedrībā un iztirzā apģērba izvēli, jābūt spēcīgai personībai, lai lauztu iesīkstējušo tradīciju, ka slavena dāma vienā tērpā sabiedrībā drīkst iziet tikai vienu reizi. Ketrīna atļaujas tērpu vilkt vairākkārt un par to izpelnās tikai uzslavas. Fani to dievina, jo šādi rīkojoties hercogiene šķiet tuvāka vienkāršajai tautai un ikvienam no mums.