foto: Vida Press
Krāšņajā "Dolce & Gabbana" skatē tērpus demonstrē arī princeses Diānas brāļameita
Lēdija Kitija Spensere.
2018. gada 28. februāris, 06:01

Krāšņajā "Dolce & Gabbana" skatē tērpus demonstrē arī princeses Diānas brāļameita

Kasjauns.lv

Ar droniem lidojošas rokassomiņas, bezgala daudz krāsainības, eņģeli tērpos un aksesuāros, kāršu motīvi. Mazliet pārspīlēta baroka, mazliet gotikas, mazliet sajūta kā nonākot pasakā pie Alises Brīnumzemē. Tas viss bija vērojams modes nama „Dolce & Gabbana” jaunākajā 2018./2019. gada rudens/ziemas kolekcijā, kas nule kā izrādīta Milānas modes nedēļā. Tajā tērpus demonstrēja arī kāda aristokrāte, princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere.

Princesei Diānai ļoti patika mode, kā arī piemita izcila gaumes un stila izjūta. To pašu var teikt par viņas brāļa grāfa Čārlza Spensera meitu lēdiju Kitiju Spenseri. Zilacainā skaistule nesen piedalījusies Milānas modes nedēļā, kur kopā ar citām modelēm kāpusi uz mēles un demonstrējusi modes nama „Dolce & Gabbana” jaunāko tērpu kolekciju. Lēdija Kitija klātesošajiem atrādīja gaisīgu debeszilu kleitu ar eņģeļu motīviem. Viņas galvu rotāja kronis, kura darināšanā izmantotas kamejas.

"Dolce & Gabbana" 2018./2019. gada rudens/ziemas skate Milānas modes nedēļā

„Dolce & Gabbana” 2018. gada rudens/ziemas skate Milānas modes nedēļā.

gallery icon
75

27 gadus vecā lēdija Kitija Eleonora Spensere ir princeses Diānas brāļa grāfa Čārlza Spensera un britu modeles Viktorijas Eitkenas vecākā meita. Viņas brālēni ir princeses Diānas dēli prinči Viljams un Harijs. Kitijai bija tikai seši gadi, kad viņas tante Diāna gāja bojā traģiskajā autoavārijā Francijā.

Daudziem šķiet, ka lēdijas Spenseres gaišās matu cirtas un zilās acis atgādina Velsas princesi. Turklāt Kitija no tantes mantojusi ne tikai glītus vaibstus. Viņa arī ir sociāli aktīva, tāpat kā bija Diāna.

Lēdijai Kitijai Spenserei ir divas jaunākas māsas, kā arī jaunāks brālis. 1997. gads Kitijas dzīvē bija sāpīgs ne tikai ar tantes zaudējumu. Šajā gadā izšķīrās arī meitenes vecāki. Kitija palika dzīvot ar mammu Dienvidāfrikas Republikā, kur ģimene mitinājās jau kopš 1995. gada. Kitijas bērnība pagāja prom no rampu gaismām.

Lēdija Spensere pirmo reizi sabiedrībā redzēta 2007. gadā, kad kopā ar brālēniem prinčiem Viljamu un Hariju apmeklēja princeses Diānas desmitajai nāves gadadienai par godu rīkotu dievkalpojumu. Jau tajā pašā gadā izdevums „Tatler” nosauca viņu par „vienu no iekārojamākajām meitenēm Lielbritānijā”. 2011. gadā lēdija Kitija apmeklēja arī brālēna prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas laulību ceremoniju Vestminsteras abatijā Londonā. Kopā ar Kitiju bija arī viņas tētis, māsas un brālis.

Pēc vidusskolas beigšanas Kitija iestājās Keiptaunas universitātē, kur studēja psiholoģiju, politoloģiju un angļu literatūru.

Princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere

Princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere.

gallery icon
53