“Māmiņu klubs” meklē jaunos talantus
2009. gada 31. augusts, 12:23

“Māmiņu klubs” meklē jaunos talantus

Jauns.lv

TV un radio raidījums “Māmiņu klubs” līdz ar jaunās sezonas sākšanu atklāj talantīgo bērnu konkursu. Par konkursa dalībnieku var kļūt ikviens bērns, jo katram ir kāds talants.

Bērniem, kas būs pieteikušies konkursā, tiks dota iespēja uzstāties TV3 raidījumā “Māmiņu klubs” un arī Latvija Radio 1 raidījumā “Māmiņu klubs”. Konkursā nebūs uzvarētāju, jo raidījuma veidotāji tic, ka ikvienam bērnam ir kāds īpašs talants, kas viņu atšķir no citiem, tāpēc ikviens dalībnieks būs pelnījis balvas un atzinību. “Laikā, kad tiek likvidētas sporta un mūzikas skolas un valsts izrāda arvien mazāku interesi par bērnu izglītību un attīstību, mēs tomēr ticam, ka bērnos slēpjas mūsu nākotnes veiksmes atslēga. Tāpēc aicinām ikvienu ieraudzīt savā atvasē to īpašo, radošo Dieva dzirksti, kas padara viņu tik unikālu šajā pasaulē. Nenodzēsīsim to un atklāsim talantus!” aicina raidījuma vadītāja aktrise Santa Didžus. Kā pieteikties konkursam? Pieteikt savu mazuli konkursam var reģistrējoties www.maminuklubs.lv un aizpildot dalībnieka anketu vai arī zvanot pa tālruni 67350750, vai rakstot uz e-pastu redakcija@maminuklubs.lv.

 “Māmiņu kluba” talantīgo bērnu konkurss sāksies oktobrī un norisināsies līdz pat Ziemassvētkiem. Tas noslēgsies ar jauku gala koncertu. “Zinātnieki ir pierādījuši, ka bērni jau kopš septiņu mēnešu vecuma spēj atšķirt skaņas ar pustoņa starpību. No tā vecuma bērnu var jau mācīt dziedāt. Protams, sākotnēji bērna uztvere ir lēna, tāpēc dziesmas ir jādzied ļoti lēni. Un māmiņa būs izbrīnīta, ka šādā vecumā mazais jau sāk atbildēt viņas dziedātai dziesmiņai ar savām skaņām. Jau divu gadu vecumā bērns spēj uzstāties ar iepriekš sagatavotu dziesmu vai deju, tikai vecākiem ir nedaudz ar viņu jāpastrādā, lai bērna talants var sākt izpausties,” uzmundrina bērnu popgrupas “Dzeguzīte” vadītāja Zigda Martinsone.

kasjauns.lv/Foto: reklāmas foto