Leģendārie "Teletūbiji" svin 20. Tā tagad izskatās meitene, kas ekrānā smaidīja kā Saulīte
Džesas Smitas smaids tika iemūžināts "Teletūbiju" Saulītes tēlā.
Bērni
2017. gada 16. marts, 07:11

Leģendārie "Teletūbiji" svin 20. Tā tagad izskatās meitene, kas ekrānā smaidīja kā Saulīte

Jauns.lv

No mirkļa, kad TV ekrānā pirmo reizi parādījās leģendārie teletūbiji, pagājuši jau 20 gadi, taču lielākā daļa no mums joprojām lieliski atceras savus krāsainos bērnības varoņus. Neaizmirstams ir arī burvīgais zīdainis, kura smaidošā seja iemūžināta Saules tēlā. Nu mazā meitenīte izaugusi liela un kļuvusi par īstu skaistuli, vēstī portāls Metro.co.uk.

Saulaini smaidošā mazuļa lomas atveidotāja Džesa Smita sarunā ar BBC neslēpj, ka viņas „karjera” leģendārajā bērnu pārraidē sākusies gluži nejauši: „Mamma mani vienkārši bija aizvedusi uz slimnīcu, lai nosvērtu, un sagadījās, ka tieši tajā brīdī slimnīcu apmeklēja producents, kurš meklēja mazuli ar mīlīgu smaidu.”  

Džesa atklāj, ka filmēšanas laikā viņai priekšā esot sēdējis tētis, kurš mazo iepriecinājis, rādīdams dažādas rotaļlietas, lai izvilinātu meitas smaidu.

"Teletūbiji" ir populāra bērnu televīzijas programma, kura paredzēta galvenokārt pirmskolas vecuma bērniem, taču sasniedza daudz lielāku auditoriju, izpelnoties arī vecāku bērnu uzmanību. „Teletūbijus” uzņēma no 1997. līdz 2001. gadam, un raidījums bija iecienīts visā pasaulē, tostarp arī Latvijā. Raidījumā tiek stāstīts par četru teletūbiju (Tinkija Vinkija, Dipsija, Lā-lā un Pū) piedzīvojumiem. Katrs no teletūbijiem ir savā krāsā. Tinkijs Vinkijs ir violets, Dipsijs — zaļš, Lā-lā — dzeltens un Pū ir sarkans. Katram no tiem pieder arī savs priekšmets: Tinkijam Vinkijam soma, Dipsijam cepure, Lā-lā bumba un Pū skrejritenis.

 

Kasjauns.lv/ Foto: Vida Press


Tēmas