2012. gada 2. februāris, 15:42

Nākamnedēļ "Dirty Deal Teatro" notiks izrāde "Viss par mīlestību"

Jauns.lv

Trešdien, 8.februārī, "Dirty Deal Teatro" būs skatāma radošās apvienības "Nomadi" veidotā izrāde "Viss par mīlestību". Iestudējuma galvenais varonis - krievu tautības puisis ir iemīlējies latviešu meitenē, tomēr mīlestības šķērslis ir abu tautību savstarpējās attiecības.

Izrāde sākas ar romantisku mīlestību divu mūsdienu jauniešu vidū, kurus vieno kopīga radošā aizraušanās - muzicēšana.

Iestudējuma galvenais varonis - krievu tautības Romeo ir iemīlējies latviešu meitenē Džuljetā, tomēr mīlestības šķērslis ir abu tautību savstarpējās attiecības. "Viss par mīlestību" ir stāsts par trauslo robežu, kas šķir mīlestību no naida, stāsts par spēku, uz ko iedvesmo jūtas.

"Viss par mīlestību" savu pirmizrādi piedzīvoja pērnā gada rudenī un īpašu skatītāju atzinību guva ar atraktīvo izrādes otro daļu, kas ikreiz ir unikāls un neatkārtojams notikums. Izrādes mērķis ir pētīt to, cik viegli cilvēki pakļauj savas domas un emocijas ārējai manipulācijai, cik vienkārši un ātri ir iespējams pārvērst mīlestību naidā, stāstīja Gruntmane.

Iestudējumu veidojis režisors Mārtiņš Eihe, dramaturģe un režisore ir Krista Burāne, mūzikas autors- Edgars Rubenis, kostīmu māksliniece - Inga Siliņa. Izrādē spēlē Inese Pudža, Ginta Andžāns, Aigars Apinis un Edgars Rubenis.

"Dirty Deal Teatro" izrāde "Viss par mīlestību" būs skatāma 8.februārī plkst.19. Biļetes uz izrādi var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

LETA