1dienas
19stundas
37minūtes
05sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Latviešu topmodeles triumfē Parīzē un Milānā. FOTO

Latviešu topmodeles triumfē Parīzē un Milānā. FOTO

Jauns.lv

Ginta Lapiņa pārliecinoši notur atzītākās latviešu topmodeles statusu. Nu viņai pievienojusies arī Denija Sarkanbikse, kas nule kā plūkusi laurus Milānas modes skatēs.

Latviešu topmodeles triumfē Parīzē un Milānā. FOTO...
Ginta Lapiņa „Dolce&Gabbana” modes skatē Milānā.
Ginta Lapiņa „Dolce&Gabbana” modes skatē Milānā.

7. martā Parīzē, beidzoties modes nedēļu maratonam, starptautisku atpazīstamību guvušas vairākas latviešu modeles. Zibspuldžu gaismā veiksmīgi turpina gozēties panākumiem bagātā latviete Ginta Lapiņa, kura ir vienīgā Baltijā, kas piedalījusies slavenā modes nama „Yves Saint Laurent” reklāmas kampaņā. Pateicoties dalībai vadošo modes zīmolu skatēs, viņa kārtējo reizi pierādīja savu profesionalitāti.

Šīs sezonas Modes nedēļu ietvaros Ginta Lapiņa ir sadarbojusies ar lielāko daļu vadošo dizaineru, tādā veidā vēl vairāk nostiprinot savas augstās pozīcijas. Ņemot vērā skaitliski visvairāk aizvadītās skates Milānas, Parīzes un Ņujorkas modes nedēļas ietvaros, Ginta starp latviešu modelēm ieņēmusi augstākās pozīcijas. Tas norāda uz meitenes augsto vērtību, vēlreiz pierādot – Ginta ir Latvijas topmodele.

Latviešu modele Denija Sarkanbikse.
Latviešu modele Denija Sarkanbikse.

Nu Gintai Lapiņai ir arī parādījusies nopietna konkurente – 17 gadus vecā un daudzsološā modeļu aģentūras „Dandy” modele Denija Sarkanbikse. Savas pirmās sezonas ietvaros meitene piedalījusies „Emporio Armani” un „Dolce&Gabbana” skatēs Milānā. Turklāt, līdzīgi kā savulaik modes nams „Proenza Schouler” izradīja interesi par Gintu, Parīzē Denija Sarkanbikse ir izpelnījusies slavenā modes nama „Givenchy” īpašo uzmanību, kas meitenei piešķīris „exclusive” statusu. Tas nozīmē, ka jaunā un perspektīvā Denija visas nedēļas ietvaros strādāja tikai ar šo vienu dizaineri, un citiem sadarbība ar viņu ir liegta.

Latviešu topmodeles Ginta Lapiņa un Denija Sarkanbikse pasaules modes skatēs

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes foto